Jumaat, 5 Oktober 2012

OLE OLE ! Olelelelelleh Oyeah!

OK.apa khabar adik adik di rumah? kami disini sihat sihat belaka. #ececeh! terasa macam pengacara rancangan ADIK ADIKKU TV9 la pulok.oh yer. aku nak tanye sikit.korang dah berjaya tak gunakan produk "webcam" yang aku bagi dalam entry yang lepas? Kecian rakan blogger aku nih..hidup hidup die ingat aku nak bagi tips untuk hilangkan jerawat tapi hampeh.sori Siti Farhana (www.millivanilo.blogspot.com)..hehe..jangan serik ok! singgah ler lagi kalau ada mase yer.

****

aku rasa macam keterlaluan pulak letak tajuk entry macam tuh tapi tak kesahlah. arini rakan ofis yang on leave beberapa hari yang lepas dah pon "kembali" ke office..pergi bercuti katenya..kat korea lagi..kau hade? tak kesahlah kat mane pon kan..kalau ade rezeki lebih aku pon nak jugak bercuti ke luar negara tapi belum masanya lagi.  Sudah cukup Sudah! aku nak share gambar Ole Ole yang officemate bagi kat aku  siang tadi.Thanks Kak Azah!


inilah die! comel kan Nail Clipper nih..


Key Chain beruang Koala yang kat atas nih pon aku dapat dari Office mate jugak..bulan lepas kalau tak silap aku, die ke Australia and belikan kitorang Ole Ole yang comel nih. ada satu lagi! tapi gambar tak clear.so aku upload dua keping gambar jer. oklah adik adik sekalian. selamat malam.

@ini jer ke yang kau nak bagitahu readers? macam tade motip jer..informative pon idok..APTB!

9 ulasan:

  1. aku pun ade ler patung koala tu. pakai baju kuning :)

    BalasPadam
  2. rapunzeel cikilolo : mane mane..bukti pless~

    BalasPadam
  3. wah
    bestnya dapat ole2
    ada lebih x?
    minta satu
    hahaha

    BalasPadam
  4. Hans : heheh :) dah abes dah..lalallala

    BalasPadam
  5. anda di tag..

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/ga-first-give-away-by-ftnjwablogspotcom.html

    BalasPadam