Selasa, 30 Oktober 2012

Malaysian Social Media Week 2013 Soft Launch

Seriously aku nih memang malas nak check email..kalau sekali aku bukak tuh rase macam artis la pulak kan...tengok email riban riban..dapat email dari fans katenye!..arituh aku buka email ade lebih kurang 40 ribu email..for sure semua email tuh x penting...tick mark all then delete je semua! DONE! 

Arini aku kuatkan semangat aku untuk bukak email sebab nak check something regarding student portal..aleh aleh ternampak email berkenaan dengan Malaysian Social Media Week 2013. Sebelum nih aku pernah lah dengar pasal MSMW nih tapi tak tahu apa apa berkenaan dengan MSMW. aku usha usha die punyer poster and baca die punyer itinerary macam menarik jer..so, aku decide untuk join event nih..lagi pon kat sana nanti akan ade ramai orang termasuk blogger2 lain jugak..aku boleh jumpe blogger2 lain and kenal kenal kat dunia nyata..hehe.


Reason kenapa aku update pasal nih sebab aku nak tahu ..ada tak antara korang korang yang melawat blog aku nih akan berada di sana jugak on 02 November nanti..nanti boleh jumpe kat sana..kalau ade nampak aku ke..tegur tegur lah..aku nih susah nak tegur orang sebab aku  nih pemalu..OKBAI...hehehehe..apa apa pon jumpe sane!

30 ulasan:

  1. aku pon prasan gak... hurm.. tpi x sure nk pergi ke x...

    BalasPadam
  2. menarik. if ada kelapangan nak pergi

    BalasPadam
  3. wah~~ best laa klau ramai yg ada kat sne!! bole jumpa bloger2 lain ;D

    BalasPadam
  4. Aku tak rajin nak join event2 ni.. Duduk rumah je. Hehe

    BalasPadam
  5. Lady : iyelah..macam best..tp kene lah tunggu ari jumaat nih..baru tau best ke tidak!!jom join!

    BalasPadam
  6. Syakir Rahman : alah...ape nak pk lg..join je!!

    BalasPadam
  7. Jna Marcello : itulah..tp takut pon ade..xpernah face to face ngn blogger lain!

    BalasPadam
  8. Hazmin Hamudin : duk umah update blog! hehe

    BalasPadam
  9. Wah! Bestnye dapat pi event tu.. :)

    BalasPadam
  10. First time nak join event2 macam nih..hope everything will be ok!

    BalasPadam
  11. tak dapat pergi.
    tak dapat jumpe arep.
    :(

    BalasPadam
  12. chemay : takpe2...fokus exam!hhehehe
    ~

    BalasPadam
  13. blogwalking here...
    ops, male blogger laa..
    bagus2!!

    keep on writing..

    http://nurainishahroni.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. dapat email but tak pi lah... tak sempat kot

    BalasPadam
  15. sgtlah pemalu kekdahnyer... untunglah duk KL...huhuhu

    BalasPadam
  16. assalamualaikum luqman....macam best juga ni...:)

    BalasPadam
  17. ape lak nk takot..bkn blogger lain makn org pun heheh ;D

    BalasPadam
  18. kak mia tak join..... nanti update kat blog ya...

    BalasPadam
  19. aini shahroni : hehe ..tq singgah arepnakbebel..

    BalasPadam
  20. ciklily putih : huhu..xpe2..lain kali boleh join lagi...tp xdpat ler jumpe cik lily!

    BalasPadam
  21. Zul : hahhaha! aku memang pemalu...lol..pe untung nye..citer sikit!

    BalasPadam
  22. maszull : waalaikumsalam kak..rasenya macam best la...xsabar nk pergi besok~

    BalasPadam
  23. Mia Liana : ala kak..nape x join? kalau rajin saya update..hehehe

    BalasPadam
  24. Syaifudin Alias : aku mmg g.kau pergi x?

    BalasPadam
  25. aku suka tengok rancngan mcm ni..sebab aku sgt suka bab design interior ni..penah jadi my dream work

    BalasPadam
  26. You can engage yourself in self help treatment by
    doing certain exercises that strengthen your pelvic floor
    muscles and help you have better control of your erection.
    Another popular prescription medication available for erectile
    dysfunction treatment is Cialis, also known as the 'weekend pill'.
    An online doctor registered with the European services will attend
    to your case and first of all check whether it is possible to treat using
    the online means.

    Feel free to surf to my website - buy generic viagra online canada

    BalasPadam