Jumaat, 12 Oktober 2012

Kami Dan Raptai Konvokesyen di PICC

Bertolak dari rumah jam 8:30 pagi and reached putrajaya jam 9 lebih..Pengambilan Jubah tadi went smooth jer..after that, went out for lunch..makan nasi ayam..a big thank to my friend punyer parents sebab belanje makan..Best lepak lepak with them sebab dorang sangat cool and sporting. the best part untuk hari nih aku jumpa kawan kawan kolej and kitorang snap snap pictures and borak tak henti henti.


masuk je ke dalam dewan..aku dah tercarik carik..sapelah yang aku kenal ade kat sini..then..aku terserempak dengan tiga orang nih..luckily ade dorang..kalau tak sure aku terpinga pinga sorang diri kat PICC nih..


and then, Gbum ( Tengah ) and Izie ( Tudung Ijau ) datang..jadilah lagi meriah..lebih leblih lagi bila si Tudung Ijau tuh dah sampai..kecoh satu dewan..oh yer..suasana kat dalam dewan pon meriah ..ramai jugak orang..nasib baik datang awal, kalau tak nanti kene Q panjang untuk amek jubah.



nak amek gambar dalam dewan konvo tapi sayang bateri low..paling tak leh blah, arini aku jumpa kawan yang selalu gaduh time kat kolej dulu..nampak muke jer terus nak gaduh..tapi bukan gaduh extreme lah..gaduh yo yo or jer...


ini lah minah ( kawan ) yang aku selalu gaduh tuh...die budak Masscom sekarang!. Opps! sori Akie..TER-mentioned pulak. selain mereka mereka di atas..aku ade jumpe kawan kawan len..

\

yang tade dalam gambar..sorilah yer..tak sempat nak snap..tapi takpe.. jumpe ari ahad nanti boleh snap pictures banyak banyak yer..Selamat Tamat Belajar and selamat Konvo..sure korang tengah try jubah and feeling feeling depan cermin..kann?

30 ulasan:

  1. bertugas sebagai urusetia konvo korang haha ;D

    BalasPadam
  2. ekatikah : hehe :) harap2 everything akan ok ahad nih!

    BalasPadam
  3. selamat berkonvo....errr....ada ramai awekz aaaaa....ahakz.....ahakz

    BalasPadam
  4. jebateja : time kasih time kasih!

    BalasPadam
  5. assalamualaikum luqman....bestnya pi konvo tu...:)

    BalasPadam
  6. seronoknya dah konvo.. deno jugak bleum lagi asyik duk sakit... huhu.. btwm thnaks doakan kesihatan deno.... amin!!! :)

    BalasPadam
  7. wahh,,,adik sy pon bakal konvo kat picc bulan depan..hikk

    BalasPadam
  8. mama maszull : waalaikumsalam..nih baru raptai..konvoo besok..x sabar n berdebar2..hehe

    BalasPadam
  9. deno : xpe la..nanti giliran deno pulak..neway skg deno kene jaga kesihatan..semoga cepat sembuh..amin.

    BalasPadam
  10. sitifarhana : yeke..lambat lg la..tahniah utk adik awk k

    BalasPadam
  11. amboi konvo daa ? untung laa..aku lagi setaon baru konvo ..haish ...
    InsyaAllah kena hwaiting :]

    BalasPadam
  12. setahun lagi? ala..dah x lame dah...hehe

    BalasPadam
  13. seronoknye berkonvo!happy konvoing my friend ^__^ congrate!

    BalasPadam
  14. dekat ngan rumah remy nie....he3

    BalasPadam
  15. bestnya da abes belajar...huhu

    BalasPadam
  16. remy : dekat? maknenyr dok putrajaya la yer!

    BalasPadam
  17. eimah siti : hehe...best ler jugak..

    BalasPadam
  18. Konvo kt PICC, hebat!

    *budak yg awk selalu gaduh tu comel...ntah2 berjodoh tak sbb tu selalu gaduh2 manje keke

    BalasPadam
  19. Cik Bunga Mawar : Jjangan cakap Mcm TUH..nanti die perasan pulak..haha

    BalasPadam
  20. luqman....
    dekat dekat ler tu......he3

    BalasPadam