Sabtu, 27 Oktober 2012

A Funny Lip Reading by Faradyable *Malay

Salam Aidiladha Kepada Semua.

jangan biarkan hidup anda diselubungi oleh kebosanan. kalau tak! sure jadi macam aku. Sedih betul bile orang lain semua sibuk Raya..masak itu ini, buat korban la..potong daging and bla bla bla.. aku plak masih baring baring kat atas tilam sambil usha usha youtube. pastuh tetibe teringat pasal video lip reading by faradyable..setiap kali tengok aku mesti aku gelak punyerlah..jadi aku nak share dengan korang moga moga korang pon akan gelak same bile tengok video nih.

1. Puasa


2.Hari Raya


Seriously memang kelakar..ada banyak lagi video yang dihasilkan oleh farady nih..kalau korang nak tengok lagi yang lain lain korang klik SINI. dan kalau korang nak tahu siapa empunye suara character character dalam video video kat atas nih..korang boleh tonton video kat bawah nih..petikan dari rancangan Nasi Lemak Kopi O TV9.


Haa..inilah orangnya! memang pemalu orangnya tapi idea memang kreatif abes! apa apa pon kalau korang bosan bosan bolehlah tonton video alih suare merapu nih..Selamat menonton.

11 ulasan:

  1. Ayioo.. awat baring2 atas tilam je.. jom la beraya.. ;)

    BalasPadam
  2. Ayioo.. awat baring2 atas tilam je.. jom la beraya.. ;)

    BalasPadam
  3. Zwan : kalau kat kg sure g beraya..tp kalau kat sini..hurm..

    BalasPadam
  4. siape puasa jerit hua hua hua... kahkah

    BalasPadam
  5. kreatif...sgt kreatif... ko bila nak wat satu...

    BalasPadam
  6. Zul : kalau aku buat sure ramai tgk..so..xyah la!! haha

    BalasPadam