Ahad, 21 Oktober 2012

20 Ways to Break Up

Nak break up tapi tak tahu macam mane? jangan risau..ada 20 cara yang berkesan untuk  break up dengan boyfriend or girlfriend korang dengan cara yang mudah dan bergaya..eh!..

1. Pretend You're Gay
2. Pretend You're Lesbian
3. Pretend You have a Kid
4. Be An A**hoole
5. Pretend You're Going to War
6. Pretend You're dead
7. Pretend You're Related
8. Ask Your Mum for Help

Arghh...so many things to write up! so aku rasa lebih baik korang tengok video kat bawah nih..sebab kalau korang baca jer apa yang aku tulis..korang tak akan paham..so..lets watch this and prepare to break up with your partner! LOL.



Cool kan! tapi ape yang lebih cool adalah aku tak perlukan semua nih sebab aku tade girlfriend untuk di putuskan hubungannye..muahaaha. so anyway, video nih di produce kan oleh  WAH!Banana which is a production thats all about random stuff. if you are soooo into this kinda thing..u can just go to their channel and subscribe. Just click this LINK to directly go to WAH!Banana's Channel.

46 ulasan:

  1. kalau wat dunnow je leh gak kan.haha

    BalasPadam
  2. dayteenlea : xleh jugak wat dunno! macam xsetel masalah..haha

    BalasPadam
  3. Ouh, sy lagi suka org berterus terang. Tak payah byk fkir! =_='

    BalasPadam
  4. Khalilah Mnor : betul betul! xyah nk pk byk!

    BalasPadam
  5. haha....20 cara...byk glerrr...

    BalasPadam
  6. Fendy : HEHEHE so jangan risau kalau x tahu cara nk break camne hehehe

    BalasPadam
  7. tersangat cool . tapi better terus terang je kalau nak break . lagi cool rasenye . heheh

    BalasPadam
  8. kite engat nak try lepas ni.
    tapi baru kite teringat yang kite ni single.
    sobs3
    T___T

    BalasPadam
  9. Realns : hehe! betul jgk tuh..kalau berterus terang dah xde bende nak pk lagi!

    BalasPadam
  10. AHAHAH ITS WAS SO cool!!! GOOD SHARING!!! ;)

    BalasPadam
  11. memang cool lah. :) tp perlu ke apply tips nk break. haha. btw, singgah sini.

    BalasPadam
  12. lADY : saje suke suke! sometimes bende nih untuk fun je kan..WAH!Banana nih still baru...harap2 nanti akan ade yang lebih fun video dorang!

    BalasPadam
  13. nasib baik single lagi ni
    hehehe
    #saya follow sini okeyhh :)

    BalasPadam
  14. seriously reason yang nom 2 menampar muka sendiri.haha.selalu bagi reason bidaah macam tu .lps tu menyesal sorang2 sebab forever alone -_- haha
    btw salam perkenalan.

    BalasPadam
  15. Cik Amal : nasib baik single haha

    BalasPadam
  16. humaira balkiss : hehe :) kan..forever alone susah pulak..next!!! bagi reason laen pulak!haha

    BalasPadam
  17. man, bahaya juga mcm ni.. klau mangsa yang nak diputuskan hubungan tu pun baca entry ni dan tgk video ni, agak2 bkesan tak cara2 ni? haha

    BalasPadam
  18. aisy Nasiha : haha! tatau lah...belum cube belum tahu..LOL!

    BalasPadam
  19. teknik nk putus..ckp sy pernah wat pembedahan tukar jantina di thailand dua tahun lepas wakakakaka

    BalasPadam
  20. Kumbang Jingga : pon boleh jugak..haha

    BalasPadam
  21. macam2 teknik ye.... boleh difikirkan...he3

    BalasPadam
  22. good idea..tp lagi telus dan mulus kalo terus terang jek.

    BalasPadam
  23. mAISARAH : hehe! kan! berterus terang je la senang!

    BalasPadam
  24. ngeh2...ku sekarang single lalala

    BalasPadam
  25. belum berkesempatan menonton... kejap lagi ah kot... nway,nak break up? senang jek, penampor jek awek ko skali..sure break...heheheheh...(sila jgn ikut nasihat ini)....

    BalasPadam
  26. hahaaha untuk playboy n playgirl ok la reason tuh!

    BalasPadam
  27. Budak Nakal : heheh :P xyah pk pasal nih kan!

    BalasPadam
  28. Zul : nasihat kau keterlaluan lar..kalau nak ngorat balik nanti sure x dapat dah..hahaha

    BalasPadam
  29. hehe. Ala bagi je lagu Sayang dari Ungu. Settle. hihi

    BalasPadam
  30. wah arep dah declare yang dia masih single, apa lagi girls blogger...serang...haha

    BalasPadam
  31. myu : x pernah dgr lagu tuh..lagu putus cinta ke?

    BalasPadam
  32. byk yer cara nyer rupo nyer...huhu

    BalasPadam
  33. wahhhh..
    bleh ikut ke tu..;p
    xmawla..ble x?
    ngeee ;p

    BalasPadam
  34. cik yaya : nak ikut pon boleh...xnak pon xpe..tapi kalau kering idea boleh ceduk sikit..hehehe

    BalasPadam