Isnin, 10 September 2012

"Mad Markets" Bersama Hanis Zalikha - TV9

By luqman zakaria  |  18:07 19 comments

Siapa tak kenal Hanis Zalikha? meh aku nak siku sikit..hehe..for sure korang semua dah familiar dengan nama nih kan..jadi tak perlulah aku potpetpotpet dengan lebih lanjut pasal gadis yang sangat kiut miut nih..kite dah tahu yang Hanis Zalikha nih seorang model dan kite pon dah tahu yang hanis zalikha nih ada bakat sebagai seorang pelakon..tapi macam mana pulak dengan bidang pengacaraan??hurmm...kalau nak tahu..jomlah saksikan Hanis Zalikha dalam "Mad Markets" setiap Rabu, jam 10:30 malam di TV9.



Dalam program " Shopping Travelogue" nih..Hanis Zalikha akan mengembara ke seluruh Asia untuk memperkenalkan tempat tempat yang menarik dan sesuai untuk membeli belah (sumber : mynewshub ).  Pada yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang Hanis Zalikha..korang boleh ke blog www.inibelogsaya.blogspot.com .

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

19 ulasan:

  1. style.
    kat kolej takde tibi.hehe
    4 bulan lah tak tgok tibi.

    BalasPadam
  2. bestnye jd femes.hehe dr blog pon boleh

    BalasPadam
  3. ada tengok semalam...suara Hanis nie ala juliana Evan la...hihihi

    BalasPadam
  4. mcm best ja.. kene tgk ni t. hehe

    BalasPadam
  5. untung la jadi org comel kan... :)

    BalasPadam
  6. ada tertengok hari tu..hanis memang cantik..hehe

    BalasPadam
  7. dean : hehe...samelah..aku pon tau kat internet jer pasal nih..

    BalasPadam
  8. che rosliza che mat : oh ..dah tgk eh..

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP