Sabtu, 22 September 2012

Arepnakbebel memang suke membebel.jom bebel.jom!

seminggu menyepi blog aku nih gara gara internet tak bayar. orang guna internet, kite pon nak guna jugak..tapi bile dah sampai waktu nak bayar tuh..barulah tergaru garu kepala..bukan sebab banyak kelumumur tapi sebab duit tak "ramai". bile dah suspended tuh terpaksalah la tunggu ujung2 bulan baru leh nafas balik internet. 

Seminggu tak update blog.banyak bende nak kongsi. tapi bende yang aku nak kongsi nih bukan citer hot pon..aku just nak share pasal kehidupan seharian aku yang biasa biasa nih jer. nak kongsi pasal gangnam style pon dah basi..nak cakap pasal Shila Amzah? satu Malaysia dah tahu..So, aku citer pasal aku jer la..tak ramai yang tahu pasal kehidupan aku nih..LOL.* cakap macam orang nak tahu jer kan..grrr!


Fridge Magnet! dari Austria oulls! kau ade? aku dapat FM nih dari rakan blogger jugak..ade contest kat blog Beliau ( www.eqbalzack.com ) and as one of the winner aku dapat FM nih! cute kan..alololo..aku dapat FM nih bukan seminggu yang lepas tapi tak berkesempatan nak update pasal nih..oh yer.selain dari FM nih..Kad Raya pon aku dapat jugak..tak pernah pernah dapat kad raya..Thanks yer.



terjojol bijik kau tengok pizza banyak banyak macam nih..semua aku makan kecuali yang ada garis garis hitam tuh..tak sempat nak makan..usha punyer usha..dah habes! makan besar kan..actually time nih kitorang ngah celebrate officemate..happy birthday friend! nanti kalau nak celebrate birthday kau lagi jangan lupe ajak aku..sure habes semua makanan..hehe.


lastly! dussshh! setempek gambar aku. motif letak gambar sendiri? "blog aku..suke hati akulah nak letak gambar apa pon"..errr..tipikal answer betul kan! bila orang persoalkan kenapa kite letak gambar kite sendiri kat blog kite..bagilah jawapan yang kreatif sikit..jangan lah bagi jawapan yang aku bagi tadi..nampak macam negative sangat! cube jawab macam nih kalau ade yang persoalkan..."aku letak gambar aku banyak banyak kat blog supaya orang dapat kenal aku dengan lebih rapat sebab kalau letak gambar sendiri..followers or kawan2 blogger rasa yakin untuk kawan dengan kite..kalau tak letak gambar..nanti orang anggap kite macam strangers / anonymous! kan tak bagus tuh"..panjang kan jawapan yang aku bagi..itu contoh jer..kalau korang nak bagi jawapan len pon boleh..oklah..sampai sini jerlah yer untuk kali nih..bubye! Assalamualaikum.

kata kata dari hati yang naik ke bibir : baru lepas tengok citer Salam Cinta!ZzzzZz!

18 ulasan:

  1. weyh ,
    kau kan artis .
    meletup gitu .
    wahahaa :)
    mesti la semua nak tao pasal kau .
    class gitu :DD

    BalasPadam
  2. yoon da-hyun : saje kan kau T__T aku! haha

    BalasPadam
  3. muka chubby !!! ehhh piiza mmg camtu kalau tak cepat makan mmg cepat habis hahahaha

    BalasPadam
  4. ikhlas weyh .
    mulut aku masin .
    mana tao rezeki kau :)

    BalasPadam
  5. :) interesting

    http://kotaksuara-mutania.blogspot.com/
    jemput singgah dan follow :)

    BalasPadam
  6. banyaknye pizaa..nak satu nak satu,,,hee

    BalasPadam
  7. sitifarhana : amek amek jangn malu2!

    BalasPadam
  8. Layankan aje kisah si Arip ni.. Hehe

    BalasPadam
  9. wahhh bestnya....

    p/s: dh lma follow sini :-)

    BalasPadam
  10. apa kata, belanja hana pizza tu.. huhu hana pernah try sekali ja.

    BalasPadam
  11. hnahdy : hhehe...jom jom g domino~

    BalasPadam
  12. Bagus sekali artikelnya, kunjungi website saya juga ya :D

    BalasPadam
  13. Salam...

    Azera singgah & follow sini ye...

    Dijemput untuk join GA dari Azera....

    [GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

    BalasPadam
  14. AZERA AZIZ : thanks follow..insyaallah arep join~

    BalasPadam