Ahad, 12 Ogos 2012

Holee! Holee! Kasut Raya Kuhh

Raya dah makin dekat. Persiapan untuk raya ape citer? Sure berguni guni kan baju raya untuk Tahun nih..First day raya baju lain..second raya baju lain pulak..pagi lain..petang lain..malam lain..errkk! DIVA sangat! tapi aku nih manalah mampu nak buat macam tuh kan..cukup lah sekadar yang mampu..lagi pon baju raya untuk lelaki bukannya macam perempuan..aku kalau raya..first day raya jer pakai baju melayu, itu pon waktu pagi sajor..Raya Tahun nih aku tade beli baju melayu yang baru..aku nak pakai jer baju melayu yang sedia ada kat rumah tuh..tapi takkan la tak beli apa apa untuk raya? eh! sape kate takde beli apa apa..aku ade jugak shopping kasut untuk Raya..


Kasut Raya! LOL! korang jangan pulak tercari cari brand apa kasut aku nih..aku tak beli yang branded pon..cukuplah sekadar cantik di mata aku dan aku mampu untuk beli..Dapat Discount lagi kau! First bile aku tengok kasut nih. takde langsung dalam kepala otak aku untuk beli tapi kawan aku suruh aku try..bila pakai nampak cantek jugak..and yang penting bila aku pakai aku selesa..I loikee.!..itulah orang cakap..tak kenal maka tak cinta..tapi kalau dah kenal..hamekau!! bang? wape rupiah kasut nih?..terbang  gituh je duit..nak dapat bukan main susah lagi..bila nak laburkan.. ca ching cha ching.. $$$..gone! senang giler!!!.


ehem! ehem! eh! Kasut Raya lagi. haaa laaaa..baju raya tak beli kan.. apa salahnya kalau beli satu lagi .hehe..Seriously aku suka kasut nih..bila pakai pon nampak ok je..so, korang pulak camne? Aku yakin korang dah beli semua keperluan untuk Sambut Hari Raya kan..oh yer..nak tanye nih..Tahun nih..Baju Raya korang kaler ape? cer Share cikit..mana tahu same ke?

44 ulasan:

  1. fuhyooo!!! beraya sakan tahun ni hehehehe!

    BalasPadam
  2. Azham : hehe..mane ade..besa besa ja..beli kasut jer

    BalasPadam
  3. just baju melayu je. yang lain aku tak beli langsung. haha

    BalasPadam
  4. dean : haha! aku pakai je baju yang ada kat umah tuh..lagi pon..bukan sealu pakai pon..kalau kasut nih..aku pakai selalu..hhaha

    BalasPadam
  5. fuuuyoooo kasutttt dye. phewwwwww ;)

    BalasPadam
  6. hitam..senang match dgn semua baju..!

    cerita raya ek..dah byk dah akak share..
    sudi2 la baca ek..
    :)

    BalasPadam
  7. wah..kasut raya.. tahun ni biasa2 je..pakai apa yg ader..tapi ta tau lah kalau last2 minit nanti..ehehe

    BalasPadam
  8. wah
    aku baru minggu nih nak beli

    BalasPadam
  9. cik zack : hehe...bukan selalu...

    BalasPadam
  10. cik bunge : sakanlah...nak raye kan!

    BalasPadam
  11. hidayah bach : insyaallah kak..sy singgah blog akak nanti k!

    BalasPadam
  12. sky before pinky : samalah kite..cume arep beli kasut jer,,yg lein semua pakai yg mana ada je

    BalasPadam
  13. hans : cepat2 beli..dah nak raye nih~

    BalasPadam
  14. aku x de pun kasut raya. pakai sandal jee.. huhuhu :)

    BalasPadam
  15. hafiz hafizol : hehe! sandal pon ok pae..ade jugak!

    BalasPadam
  16. pewittt hensem kasut!! haha.
    yg atas sempoi woo.

    BalasPadam
  17. sakan nohhh raya tahun nie :)

    BalasPadam
  18. untung la ada kasut raya...cik siti tahun ni tak ada pun kasut raya...huhu...

    BalasPadam
  19. kasut je. baju da ade belum??hehe. btw, selamat hari raya awak :))

    BalasPadam
  20. smp dua..aku 1 pon takd.ehuhu mai 1

    BalasPadam
  21. hamboihhhhh sakan no beli kasut raya! hehe

    BalasPadam
  22. Nizam Ijam : alah...Sekali sekala..apa salahnye kan!~

    BalasPadam
  23. eimah siti : xpe xpe..yg penting hari raya nih kite bergembira..hehhe

    BalasPadam
  24. misse nadh : kasut jer...baju raye pakai yg tahun lepas2 punyer.

    BalasPadam
  25. edy fee : sebab xde baju edy..babtuh kasut kene lebih sikit..hehehe

    BalasPadam
  26. anamizu kaito : hehe...untuk raye kan!!

    BalasPadam
  27. wah2...cantiknyeee kasut raye diee...ohsem! hehe

    BalasPadam
  28. beli lambat2 baru best
    hahaha

    BalasPadam
  29. hans : itulah..tapi dah nak balik raye kan..takut x sempat!

    BalasPadam
  30. datang cari entry baru.hehehe

    BalasPadam
  31. wah!selamat hari raya aidilfitri! ;D

    BalasPadam
  32. edy fee : thnx singgah..tapi lum ade lg entry baru..hahaha!

    BalasPadam
  33. zakaria's daughter : hehe..setahun sekali jer!

    BalasPadam
  34. izzad : selamat hari raya jugak!

    BalasPadam
  35. izara4eva : hehe..boleh boleh~

    BalasPadam
  36. kunjungan sempena raya

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
    MAAF ZAHIR DAN BATIN

    BalasPadam
  37. edy fee : selamat hari raya yer edy!~

    BalasPadam