Sabtu, 11 Ogos 2012

Burger Bakar Kaw kaw Seksyen 2 Wangsa Maju

Salam Ramadhan kepada semua yer. harini aku nak citer cikit pasal Burger Bakar Kaw Kaw yang terletak di Wangsa Maju. Nak dijadikan cerita dongeng, last week aku ke wangsa maju sebab nak buat payment untuk ******..semangat betul aku. sampai ke Wangsa Maju aku pergi semata mata untuk buat payment.. ada tempat yang dekat pon macam tak guna jer..opss! sebabnya? dua kali aku catwalk ke outlet ****** yang kononnya dekat tuh untuk buat payment tapi jawapan  yang selalu aku dapat" SYSTEM DOWN"..dua tiga kali system down jer..bila nak "UP" pon aku tatau lah.

berbalik ke Burger Bakar Kaw Kaw.. aku ke Wangsa Maju dengan member Opis.. dalam perjalanan yang penuh pancaroba tuh.. die ada citer pasal ke"femes"an burger bakar nih..so, aku dengan bernafsunya pon mula menunjukkan minat yang mendalam untuk membelinya.."Lucky we come early..if not, we need to line up  to buy the burger" katanya..


inilah tempat perniagaan burger bakar kaw kaw dijalankan..korang boleh klik SINI untuk ke official website dorang. korang boleh dapatkan alamat dan  maklumat maklumat lain yang berkaitan di website tersebut.

Ok! macam yang kawan aku cakaplah..nasib baik kitorang datang awal..kalau tak kene line up panjang panjang..lagipon time aku pergi nih kan bulan puasa..thats why orang tak ramai sangat ( kot ).



Pelbagai jenis pilihan dengan Harga yang berpatutan..

tengok menu pon sudah! pilih pon sudah! dan sekarang time untuk order,,on that day, aku order Double Chicken! after dah order, dorang akan kasi nombor..


kitorang dapat no.25, nak ke tak nak? erm..no.25?lambat lagi nih..tapi kalau tengok sekeliling macam tak ramai jer..takpelah..amek je..pastuh kitorang bayar..dan dengan itu..tunggulah kami disitu demi burger bakar..*ayat macam keling ! 


haa! inilah burgernya! maaflah..aku sempat captured nih jer..hehe..kalau korang nak makan burger bakar..jangan lupe ke Wangsa Maju! ..Kaw Kaw punyer!..selamat mencuba!

21 ulasan:

  1. harga boleh tahan.

    takdalah mahal sangat.
    berbaloi dengan saiz burger tuh.

    aku tengok.
    burger dia macam american style.

    kau pernah tengok man vs food?

    haaa, macam tu la burger dia.

    BalasPadam
  2. syazwan : aah lah..aku pernah tengok la. burger tuh..dah ade dalam pertu dah nih ah!! hahah

    BalasPadam
  3. nasib baik u tak terbakar semasa menunggu ye arep hahaha

    BalasPadam
  4. mcm sedap jeburger nye

    salam blogger
    nak maklumkan keputusan
    MY FIRST GIVE AWAY


    FEEL FREE TO VIEW

    http://edyfee.blogspot.com/2012/08/keputusan-rasmi-my-first-give-away.html

    jangan marah kalau tak menang yer
    selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya

    BalasPadam
  5. mcm sedap jeburger nye

    salam blogger
    nak maklumkan keputusan
    MY FIRST GIVE AWAY


    FEEL FREE TO VIEW

    http://edyfee.blogspot.com/2012/08/keputusan-rasmi-my-first-give-away.html

    jangan marah kalau tak menang yer
    selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya

    BalasPadam
  6. bapak bege... nak cari mana bege nie??

    BalasPadam
  7. si lampu neon : hehe :P tau xpe...

    BalasPadam
  8. edy fee : boleh tahan la rase die!

    pasal GA tuh dah tgk la result die! watpe nak marah edy kalau x menang..biasa lah tuh adat pertandingan,..ececeh,,hehe...len kali buat la lg boleh arep join lagi..

    BalasPadam
  9. nizam ijam : kat wangsa maju lerr...seksyen 2 ade..seksyen 5 ade..hehe

    BalasPadam
  10. waduhhhhhhh terliur tgk burger bakar ni hehe

    BalasPadam
  11. aku prnh mkn. tp bukn kt snie. kat len. masa 2 diorg kasi free kt costemer . sbb tu ak g. ha3

    BalasPadam
  12. mak dara : lagi terliur kalau nampak isi kat dalam tuh..tapi sayang..dah ae dalam perut baru teringt nak snap..aiyoo!

    BalasPadam
  13. hafiz hafizol : untunglah ade yg kasi free..katne tuh?

    BalasPadam
  14. byk kali gak dah tgk org dok cite psl burger bakar nih.. blm ade peluang lg nk merase.. huwaaaaa






    slm ramadhan,
    cik ana

    BalasPadam
  15. wow! teringin nak rasa burger ni

    BalasPadam
  16. wahhhhhhhhhh
    nih aku rasa nak buat JJCM dkt sini nih
    hahahaha

    BalasPadam
  17. anamizu : nanti adelah peluang nanti..hehe

    BalasPadam
  18. umar kadir : hehe! teringin nak makan ke..jomlah..tunggu ape lg..hehe

    BalasPadam
  19. @hans : hehe..buatlah..baru tau sendiri best ke x..

    BalasPadam
  20. aku dengar yang wangsa maju ni berejam-rejam tunggu... berapa lama berger ko siap? lama tak?


    aku selalu makan
    BURGER BAKAR ABANG BURN kat kajang tak tunggu lama pun.. kejap jer siap.. cuba search kat facebook..
    BURGER BAKAR ABANG BURN.. femes gak ni...

    BalasPadam
  21. sedappp nyewwwwwww....

    slamat hari raya..maaf zahir dan batin :)

    BalasPadam