Selasa, 3 Julai 2012

( Video ) Pre Wedding Irma Hasmie Ibrahim dan Redza Syah Azmeer Radzuan

oh ya,,ya..ya..semua orang dah tahu and semua orang dah tengok dah! tapi aku nak post and share jugak pasal nih sebab aku suka tengok video nih aku suka kisah cinta dorang yang jarang lah aku dengar..bertemu jodoh di mekah..wah! best kan..apa apa jom jom tengok video nih..and dengar kisah mereka..



Redza Syah Azmeer Radzuan & Irma Hasmie Ibrahim 

7 ulasan:

  1. sangat sweet.. ni lh weeding of the year thun ni utk sy..

    BalasPadam
  2. sangat sweet.. ni lh weeding of the year thun ni utk sy..

    BalasPadam
  3. nurlyla : wedding paling best tahun nih kan!

    BalasPadam