Selasa, 3 Julai 2012

( Video ) Pre Wedding Irma Hasmie Ibrahim dan Redza Syah Azmeer Radzuan

By luqman zakaria  |  22:07 7 comments

oh ya,,ya..ya..semua orang dah tahu and semua orang dah tengok dah! tapi aku nak post and share jugak pasal nih sebab aku suka tengok video nih aku suka kisah cinta dorang yang jarang lah aku dengar..bertemu jodoh di mekah..wah! best kan..apa apa jom jom tengok video nih..and dengar kisah mereka..



Redza Syah Azmeer Radzuan & Irma Hasmie Ibrahim 

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

7 ulasan:

  1. sangat sweet.. ni lh weeding of the year thun ni utk sy..

    BalasPadam
  2. sangat sweet.. ni lh weeding of the year thun ni utk sy..

    BalasPadam
  3. nurlyla : wedding paling best tahun nih kan!

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP