Rabu, 4 Julai 2012

Malaysia 1st International Theme Park - LEGOLAND : Opening 15 September 2012

Yeah!! Legoland now in Malaysia. aku pasti ramai kanak kanak mahu pon yang dah berumur ( dewasa ) tak sabar sabar nak ke Legoland nih terutama sekali penduduk yang memang asal dari johor.



pictures from www.legoland.com.my

besar kan Legoland nih! kalau nak explore everything dalam satu hari memang tak cukup masa lah! aku rasa bila Legoland nih dah mula beroperasi, banyak travel agensi yang menyediakan perkhidmatan inbound akan mula mempromosikan tempat nih sebagai salah satu tarikan di Malaysia.


Picture from www.legoland.com.my

Maklumat yang aku share dengan korang nih sememangnya tidak lengkap, kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut tentang harga tiket dan lain lain, korang boleh ke official website LEGOLAND. dengan menaip WWW.LEGOLAND.COM.MY ..tak sabarnya! :)

12 ulasan:

  1. nnt blanje g sini ye..hihihi

    BalasPadam
  2. Wahhhh. nasib baik duduk JB, dekat je nak pergi LegoLand nanti.. hehehe :D

    BalasPadam
  3. faa.rosli : byk la! kalau tiket rm2 ..boleh la belnja..hahah!!

    BalasPadam
  4. cik bunge : aah la...dok jb senang la nk pergi!

    BalasPadam
  5. nak pegi nak pegi!
    mesti seronok ;D

    BalasPadam
  6. anak anak mak pon dah sakan ajak mak ke sana hehehe

    BalasPadam
  7. bestnye...slm knl dr waalid..

    Entry Terkini Waalid : Pahala | Dua Dalam Satu

    BalasPadam
  8. wow... besanya kawasan legoland ni.... rasanya satu hari tak cukup nak jalan2 ni...

    pernah tengok tentang legoland ni keluar MHI.... legolang malaysia ni merupakan taman tema lego yg pertama di asia kalau tak silap...

    BalasPadam
  9. aku plan nak buat trip kelas.hehe after genting trip

    BalasPadam