Isnin, 2 Julai 2012

Hujung Minggu - Renaissance Hotel Kuala Lumpur

By luqman zakaria  |  23:29 2 comments

Hujung minggu adalah hari yang ditunggu tunggu! ada yang nak rehat kat rumah sambil tengok Melodi..ada yang dah buat plan awal awal nak pergi holiday or jalan jalan..Hujung minggu aku pulak? biasanya kalau hujung minggu, aku akan ke rumah abang aku, buat apa apa yang patut, macam basuh baju ke *ececeh..macam rajin kan!..kalau tak ke sana pon, aku akan duduk rumah and online 24/7. Tapi, weekend yang lepas aku ada aktiviti sikit, thanks to my officemate sebab extend tarikh voucher "2D1N Stay at Renaissance"..kalau tak memang melepas aku nak stay kat sana secara percuma tanpa apa apa charge! LOL. yup!! hujung minggu yang lepas, aku habeskan masa lepak kat Renaissance.

Renaissance Hotel East Wing

Pada yang mungkin tak tahu, renaissance Kuala lumpur ada East wing dan Jugak West Wing..aku stay kat kat East Wing! Superior Room. ermm..aku tade pulak snap gambar bilik untuk tatapan korang..tapi aku nak tunjuk jugak suasana dalam bilik tuh.kat bawah nih ada video yang aku ambik kat youtube...


Superior Room at East Wing

pada pendapat aku, bilik nih agak selesa dan yang paling syok..kita boleh tengok KLCC dengan jelas..bayangkan kalau malam..mesti cantik punyer lah view die..tapi sayang, aku lupa nak snap sebab penat sangat merayau..bila balik bilik terus tidur kat atas tilam empuk tuh..huhu.


tapi besoknya tuh, aku tetap snap jugak gambar KLCC nih untuk korang tengok..ini view of KLCC from my room..and lastly aku nak tunjuk korang satu gambar nih..


eh! sapa dorang nih? kalau nak tahu..tunggu entry akan datang..aku tak larat nak taip panjang panjang..sampai sini jelah dulu yer..selamat berblogging semua!

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

2 ulasan:

  1. wahhh kalau sambut new year kat bilik tu boleh nampak pertunjukkan bunga api kannn tak perlu lagi bersesak2 ke KL hehe

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP