Ahad, 22 Julai 2012

Menu Berbuka Puasa yang Ummpphh!

By luqman zakaria  |  13:21 15 comments

Time puasa nih nafsu makan membuak buak. kalau ke bazaar ramadhan sure rambang mata sebab ada banyak jenis makanan. lebih lebih lagi kalau lapar..semua nak beli tapi bila dah makan bukannya habes pon. membazir membazir. apa apa pon jom kite tengok! apa menu berbuka yang ummpphh sangat tuh!

1. Ikan Siakap Masak Stim


2. Tom Yam Campur


gambar gambar nih aku pernah post dalam entry yang lepas..time nih aku dengan family dinner kat End Lot Bistro & Cafe  ..ikan siakap masak stim kat sini sedap kot..tapi lagi sedap kalau dapat makan ikan siakap 3 rasa. Tom Yam campur pon boleh tahan..rasa nak berbuka puasa kat sana lah..tapi lokasi die jauh pulak..

lupakan Ikan Siakap dengan Tom Yam nih..arini nak makan apa pun tak tau untuk berbuka? semalam tak sempat ke bazaar ramadhan Jalan Raja Alang..aku makan nasi goreng kampung kat kedai sebelah rumah je..sorang pulak tuh..sobs...sobs.. korang? apa menu untuk berbuka puasa malam nih? cer share cikit.

P/S : Nak menang HADIAH?? klik SINI

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

15 ulasan:

  1. adessssssss!
    tak sanggup nak tgk gambar tu ha..satgi terliur plak..huhu~

    BalasPadam
  2. ikan siakap n tomyam mmg hana suka.

    BalasPadam
  3. laskar pelangi : hehe..xpe sabar..dah nak berbuka dah nih~

    BalasPadam
  4. abiwan : memang sedap..tapi x dpt makan lagi..heheeh

    BalasPadam
  5. tergugat tgk ikan siakap tu..huhu

    BalasPadam
  6. joe_hans : selamat berpuasa jgk untuk anda..hehe

    BalasPadam
  7. soly : hehe...jgn tergugat..kawal kawal..

    BalasPadam
  8. ciss..ciss...
    nih yg malas baca entry bergambar makanan nih..mula lah jadik cam budak kecik..tetiba aje lah perut ku lapaq...
    :P

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP