Rabu, 25 Julai 2012

Bazaar Ramadhan Jalan Raja Alang, Kampung Baru (1)

Salam Ramadhan!

petang tadi lepas balik kerja terus ke Bazaar Ramadhan, ingatkan kalau pergi awal tak ramai tapi meleset dugaan aku..time aku pergi tuh dah ramai..jalan pon dah jammed. aku nak share 2 3 keping gambar bazaar ramadhan kat jalan raja alang, kg baru.



banyak betul gerai! kalau ikut nafsu makan nih..semua gerai aku singgah! #singgahjela..belinya tak..oh yer! ada satu gerai yang jual puding roti..sedap walaweh! semalam aku beli ..satu RM3..berbaloi sebab sedap..


tiap kali aku ke bazaar ramadhan, aku mesti singgah gerai nih beli nasik Ayam, seriously memang sedap..makan nasi ayam je pon dah kenyang..puasa tahun nih tak banyak sangat aku belanja..yeahh!!yeahh!! korang pulak pergi bazaar ramadhan area mane? cer share..kalau dekat boleh aku try usha usha sama..

13 ulasan:

  1. hai...salam perkenalan...!

    akhirnya jumpa jugak blog yg ada ambik gambar kat bazar ramadhan..

    hehe..
    dari tadi blogwalking..
    dekat dua jam baru jumpa..
    hehe..

    saja nak cuci mata tgk bazar ramadhan kat tempat org..

    :)

    BalasPadam
  2. masak jer kat rumah. lagi jimat hehehehee

    BalasPadam
  3. puding roti tu cemana ?

    pergi bazaar kanchong je . hoho

    BalasPadam
  4. aku p bazar tatau nak beli ape..last2 takde bli 1 pon.haha

    BalasPadam
  5. sedapnye lauk, jangan dia hangatkan semalam punya sudah. sy dah kena pada 4 Ramadhan. sakit perot jadinyee

    BalasPadam
  6. at least best jgak rep duk KL leh gi bazar ramadhan..sini gak. erm..

    BalasPadam
  7. hidayah bach : salam kenal jugak!

    BalasPadam
  8. adylia :hhaaha..kalau reti masak xpe la..lagipon kat umah bujang nih mana ada tempat masak semua tuh..huhu!

    BalasPadam
  9. amira : ala..puding roti la..macam mane ntah nak cakap..yg penting sedap..haha,,

    BalasPadam
  10. edy fee : kadang g bazaar bosan gak kan..sebab bende same jer@

    BalasPadam
  11. asmira : ha! ada jugak ke yang panaskan macam tuh..aiyo..kene ati ati la kan!

    BalasPadam
  12. dean : hehe! tmpt kite xde bazaar ramadhan kan!! tp makan masakan kat umah lagi sedap dean!

    BalasPadam