Sabtu, 21 Julai 2012

[ TEAM MALAYSIA ] Our Contingent can be 28 Million Strong

jom Support Team Malaysia untuk sukan Olimpik! Caranya?



first! korang boleh baca information dalam gambar kat atas!

Second! klik SINI atau korang boleh klik sajor gambar kat bawah nih untuk ke official page.



after korang dah klik link yang aku bagi..sure korang boleh nampak button "JOIN TEAM MALAYSIA"..klik situ and akan kuar page yang macam kat bawah nih!


kat page nih korang boleh pilih sukan mana yang korang suka..contoh kat sini badminton..selain badminton..ada diving, cycling, fencing, shooting, sailing dan lain lain. bila korang dah pilih sukan kegemaran..korang boleh upload gambar korang macam yang aku buat nih. cara nak upload gambar? ok! kalau korang tengok gambar kat atas tuh! ade button NEXT kan..korang klik situ and page seterusnya  akan kuar!


bila dah kuar page nih! korang boleh upload gambar yang sedia ada kat  lappy korang..kalau nak senang guna webcam jer..hehe. kalau dah siap upload gambar semua..macam biasalah..tekan button NEXT kat tepi kanan tuh.


anddd taraaaa!! pergh!! rasa macam aku lak wakil maen badminton nanti..hehe..

ok! Last sekali, korang perlu masukkan maklumat korang macam nama..email dan juga pasword.  seterusnya korang klik SUBMIT button...kalau tak pon korang boleh klik "facebook connect" lagi senang...DONE! 


see! muka aku tuh..hehe...tak dapat maen olympic pon takpa la..at least kita sokong kan.. sekarang nih ada 1181 orang yang sedang support Team Malaysia untuk sukan Olympic..jom ramai ramai sokong Team Malaysia. harap harap penyokong Team Malaysia melebihi 28 Million!! BARU KUATTTT!!

3 ulasan:

  1. jom beri sokongan semngat
    selamat menyambut bulan ramdhan yer....hehe ikhlas daripada edyferdaus

    BalasPadam
  2. menarik ni..

    btw, kasut tu boleh pakai tapi tak boleh kena air. warna tu macam pakai poster kaler je.kena air kembang..hehe.. sekadar projek nak hantar kat cikgu je.

    BalasPadam