Rabu, 18 Julai 2012

LISTERINE Natural Green Tea

By luqman zakaria  |  00:32 2 comments

Listerine! yeahh.... kenapa aku baru tahu! tak up to date betul kan..kalau aku tahu listerine ada yang baru punyer sure aku try..normally aku guna Listerine Cool Mint yang warna biru tuh..yang Natural Green Tea belum pernah try lagi..acano agaknya yer? ada sapa sapa pernah try? jom klik SINI untuk tahu lebih lanjut pasal LISTERINE Natural Green Tea .


kalau gosok gigi jer bagi aku tak cukup la..thats why aku kene jugak guna listerine! kalau aku beli..aku tak beli yang besar punyer sebab susah nak bawa ke mana mana..aku selalu beli yang 80ml jer..always ada kat dalam beg..senang nak guna bila bila masa saje. sebab kenapa aku guna?? bila aku guna listerine aku akan rasa lebih yakin nak bercakap dengan orang..rasa segar and bersih!..



listerine ada banyak jenis..kalau korang guna  LISTERINE Cool Mint ..ianya dapat hilangkan bau mulut dan masalah gusi..kalau Natural Green Tea pulak dapat membantu mencegah gigi berlubang sebab ianya diperkaya oleh 2X flourida..ececeh..dah macam doktor gigi pulak aku nih..nak citer banyak banyak pasal nih aku kureng sikit..apa kata korang baca sendiri kelebihan dan kebaikan LISTERINE Natural Green Tea kat SINI..bagi aku tak kisah lah korang nak guna Mouthwash yang macam mana ..as long as mulut dan gigi korang terjaga dan sentiasa segar dan bersih. baru ade konfiden! aku nak share dengan korang satu video..iklan Listerine Natural Green Tea tapi versi Thai punyer..


SELAMAT MENONTON dan selamat mencuba !

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

2 ulasan:

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP