Isnin, 9 Julai 2012

Ber - Domino Pizza! Di rumah sajor.

masih ingat entry INI ? makan makan : Domino Pizza.  mesti korang dah lupa..ye la ..entry tuh dah lama dah..sekali lagi aku ber- Domino..tapi kali nih kat rumah sajor..


aku tatau apa name topping die! yang aku tau ade sosej dan jugak mushroom..walaupon aku nih bukan kaki sayur..boleh je telan semua vegie2 tuh..eh! *mushroom tuh vegie ke??


ini topping apa ek? ermm..tak pastilah..ada bawang bawang bagai..apa je la kan. yang penting bila dah masok perut..kenyang sudah!



Lupakan pizza buat sementara waktu..sebab bila ayam dah muncul depan mata aku nih,,kau bagi la pizza topping apa pon..aku tetap setia pada ayam nih! muahahah..
#akubukankakisayurtapiakukakiayam.

4 ulasan:

  1. alarrr....Domino Pizza tuhh!sedapppp arrr!terliorr pulak..:)

    BalasPadam
  2. Assalam..
    Lama tak makan pizza..baru je pi pizza tapi tak pulak order pizza...

    BalasPadam
  3. bbq chicken tu favourite saya !!

    BalasPadam