Isnin, 4 Jun 2012

Non - Stop Eating!

Sabtu lepas aku kuar hang out dengan kawan kawan tengok wayang kat Mid Valley Megamall. Kitorang decide nak tengok citer Men In Black 3 tapi sayang sebab waktu tayangan yang ada tidak mengizinkan. Second Choice Citer Snow White tuh tapi sama jugak..last last tengok "Aku ada...kau ada??" yang menyajikan Sam dan Yana Shamsudin sebagai watak utama .. boleh tahan jugak cerita nih sebab ada adegan yang kelakar. lebih lebih lagi adegan hantu snap gambar dan yang paling OMG adalah lokasi lokasi pengambaran filem nih! tersangat cantik dan menarik..maklumlah pengambaran nih di buat di korea.


sebelum tengok wayang, kenelah isi perut dulu..Pusing punyer pusing last last kitorang decide to makan kat Burger King.


Walau pon first time makan kat Burger King, aku rasa quite good good jugaklah rasa burger kat sini.hehe..lepas kenyang, kitorang terus pergi tengok movie and after dah abes movie tuh kitorang start to lapar again and kitorang ke food court untuk makan..sorry sangat sangat kat korang semua..disebabkan aku korang tak dapat nak makan japanese food..:(


masa kat food court tuh my friend order nih..dont know plak apa nama die..nampak sangat delicious kan..hurmm..yum yum..time kat food court nih aku just makan sago with mango..tade plak gambar sago with mango tuh..tak sempat nak snap..terus masok dalam perut..heeh. kawan kawan yang len order nih..


Chicken Chop with Rice.


Sizzling

makan makan memang seronok dan mengenyangkan tapi lepak dengan korang lagi best..thank you sebab batalkan aktiviti ke KLCC dan luangkan masa dengan aku pergi tengok wayang kat Mid!..walau pon tak dapat tengok MIB kan...! hehe. lagi satu thanks kat Izudean sebab bagi aku curik semua gambar gambar nih untuk update kat blog. :) peace..


Apih, Zulhilmi dan Izudean *

10 ulasan:

  1. nice entry :)
    btw where's ur pictures?
    haha

    takpe kitaorang memang tak nak makan teppayanki pun.TKDMKA

    haha

    BalasPadam
  2. lame gak x hangout ngan member...heheh...sizzling???paberet akuh tuh...huhuhhh!!!

    BalasPadam
  3. perrhh...apsal semua nmpak sodap je??? hahaha

    https://www.facebook.com/kuronofuphotography

    BalasPadam
  4. dean : thnx~ bw ape mksud tkdmka?

    BalasPadam
  5. pheonix : huhu :P nanti ade mase lepak la..huhu

    BalasPadam
  6. kuronofu91 : hehe~ memang sodap pon semua tuh..hehe

    BalasPadam
  7. amboi .. best jalan !!

    haha .. sakan ar !!

    BalasPadam
  8. nelly the strange : sekali sekala..ape salahnye..hehe

    BalasPadam
  9. yg nasik dlm bekas tu nmpk terliur...tp cm x penah nmpk laa..

    BalasPadam
  10. A.F.A : nampak seda kan..huhu :P x pernah nampak??ade je kat mid~

    BalasPadam