Ahad, 17 Jun 2012

Nescafe Light Light : Dare You Slurppp?

Dare you slurppp?

Yes! aku sahut cabaran "Dare You Slurpp?"..agak menyeronokkan sebab cabarannya mampu membuat aku kelihatan sangat comel giler.LOL. tak caya? korang tengok nih.



tibe tibe terasa diri ini comel giler 

aku nak share step step untuk cabaran " Dare You Slurpppp?" dengan korang semua..sebenarnya step untuk maen game nih simple jer and korang will automatically tahu step seterusnya once korang tekan play tapi aku tetap jugak nak kongsi. ahaks.Firstly, korang kena klik SINI untuk ke application Nesfacee UHT Dare You Slurpp.



once korang tekan link tuh, page yang macam atas akan come out.then, korang boleh directly tekan button play.


this is the first step, korang boleh upload gambar korang dan kawan kawan. Kalau korang tade gambar simpanan dalam lappy, korang boleh snap gambar guna webcam.Simple and Easy kan. Now Everyone Can Play" *ececeh..


ini second step, bila dah upload gambar, korang boleh edit dulu.macam yang korang boleh tengok, ada macam benda yang korang boleh adjust..scale of pictures, boleh rotate ikut kesesuaian  gambar dan yang penting boleh pilih rambut macam mana yang korang suka.lol.then klik PROCEED.


After tekan proceed button, page ini pulak yang akan keluar, korang boleh drag gambar air Nesface tuh ke tangan korang.then klik la nescafe tuh sepuas hati..hehe..


Bila dah habes, akan keluar macam nih, korang boleh share game nih kat facebook macam yang aku buat.boleh share dengan semua kawan kawan. if korang tak eruas hati, boleh jer restart balik and start the game once again.SELAMAT MENCUBA.

KLIK TO PLAY

5 ulasan:

  1. wah menarik.ehhe all the best bro

    BalasPadam
  2. ahahaha..
    takleh blah..
    memang cute sangattt

    BalasPadam
  3. hehe..kelakar r..chomey pun iyeeerrr.. tapi air nescafe ni memg best..pekat lah..aser dia..

    BalasPadam