Khamis, 7 Jun 2012

Kasi Fresh Cikit!

By luqman zakaria  |  18:47 2 comments

Haluuuu..arini tak masok kerja...bukan sebab malas tapi kurang sihat ..semalam kene injection terus demam.hehe.so.arini aku MC, dok rumah aje la. nasib baik internet jalan . kalau kene potong memang menari mak yong la aku kat dalam bilik nih. perkara biase yang akan aku buat kalau ade internet..bukak facebook, twitter dan yang pasti blog nih ah..time dok bertapa dengan facebook tadi..someone post video Sampaikan Salam Cintaku..bila baca tajuk..lagu alleycats la tuh..tapi bila aku tengok balik..yang nyanyi lagu tuh Adira AF..eh..eh..eh..lagu baru adira ke? apsal tajuk lagu lebih kurang je dengan lagu alleycats..di sebabkan perasaan teruja..aku pon tekan  play..and...


bila dah play tuh..aku macam.aik!!..memang lagu alleycats tapi versi adira .walau pon lagu nih dah lama tapi bila di twist cikit..dan ditambah pulak dengan suara adira yang sedap..memang awesome la kan..baru fresh cikit..selain lagu nih..aku ade jugak jumpe video lagu Sudirman yang disegarkan..aku rasa korang dah tahu kot..


Merisik Khabar ( Sudirman ) ..di nyanyikan oleh Akim dan juga pelakon baru Nurfarah Nazirah. wah! bukan bakat berlakon jer..menyanyi pon tak kurang hebatnya.
 credit to www.tupai.com.my for the picture
                         
Nurfarah Nazirah

Lagu Merisik Khabar tuh merupakan salah satu  lagu OST citer Hoore Hoore..tak pernah pulak aku tengok cerita nih..setahu aku dalam citer tuh Nurfarah berisi cikit..tapi dalam gambar nih aku tengok kurus je..korang pernah tak ke panggung untuk tonton cerita nih..if ade..sharelah dengan aku samada best...kalau best..aku nak tengok jugak.

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

2 ulasan:

  1. baru je tgk lagu adira tu. memang power laa dia bwak lgu tu. best. mv dia pon sweet je.

    yg bawah tu xske sbb xske akim. haha

    BalasPadam
  2. @faa.rosli : hhehehe..yeke..tapi yg penting..lagu adira tuh best kan~

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP