Khamis, 21 Jun 2012

BEN ASHAARI dan saya


"Blog macam mana yang anda suka baca dan kenapa?"

Blog macam mana yang aku suka baca? hurmm..kalau kite survey, memang banyak sangat blog yang ada sekarang sampai tatau nak baca yang mana satu. betul tak? tapi bagi aku, blog yang akan menarik minat aku adalah blog yang mempunyai layout yang "sejuk" mata memandang. maksud aku biarlah layout nya tersusun dan senang untuk dibaca (ececeh..macam blog sendiri tuh elok sangat kan! ). Tapi, aku bukannya menilai blog seseorang berdasarkan layout semata mata tapi aku juga akan suka baca sesebuah blog itu jika isinya menarik.Nak Join Segmen ini? klik SINI.

24 ulasan:

  1. done follow ur blog..do visit my page..n saya lebih gembira if u follow me back..

    BalasPadam
  2. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #1076

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  3. eh #1067..silap taip..hihihi

    BalasPadam
  4. hi pka join jugak..
    jom singgah blog pka nak,,??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    BalasPadam
  5. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  7. deno dari segmen yg sama :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  8. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    BalasPadam
  9. salam.wah betul tu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

    BalasPadam
  10. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  11. As Salam..done follow u..dari segmen sama, sudi2 berkunjung ke laman aku

    BalasPadam
  12. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  13. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  14. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  15. tula, byk giler blog muncul sekrg, samapi tak tahu nak baca yg mane, btw salam nal dr chemija, jemput baca entry ye, kalo suke follow sekali^^

    BalasPadam
  16. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  17. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    BalasPadam
  18. Nieza dari segmen yang sama..a'a blog yang sedap mata memandang best untuk singgah byk kali kan :)

    BalasPadam
  19. salam kenal..

    singgah dari segmen yang sama :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  20. salam perkenalan.....singgah dari segmen abg.ben......http://eimah2328.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

    BalasPadam
  22. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    BalasPadam
  23. dari segmen yang sama!
    done follow.^^

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    p/s:happy berblogging!

    BalasPadam
  24. singgah dr segmen sama

    alang2 dh singgah wani follow sekali

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    salam kenal yer :))

    BalasPadam