Isnin, 7 Mei 2012

View of KLCC from My House

Rindu pulak kat rumah sewa Kampung Baru tuh..serious memang rindu sangat sangat.semua orang kat dalam rumah tuh baik baik. Dorang semua friendly walau pon kitorang jarang berjumpe..biaselah semua kerja..pagi kuar malam baru balik..semua dah penat..rehat kat bilik then tido jer..


malam malam kalau bosan..jenguk la kat tingkap bilik..nampak KLCC..kalau tengok atas la..kalau tengok bawah ade kubur..cantek kan..hilang jugak rasa bosan..kalau kat tempat sekarang nih..jenguk kat luar tingkap nampak tingkap rumah orang lain..hurmm..bosan. kalau ade konsert kat KLCC pon aku boleh dengar,,hehe..time sambut tahun baru aritu..ramai orang parking keta kat tepi jalan sebab nak tengok Firework tapi kitorang budak budak rumah tengok ikut tingkap je..lagi syok..macam nih..



best kot..teringat kat dorang semua..walau pon aku stay kat sana 5 bulan je..tapi aku rasa heppi ..tak macam sekarang...kosong ..nak balik kampung la..rindu mak dengan ayah..apelah yang dorang buat sekarang nih..mesti dah tidoo..tak pon tengok tv..hehe ;) peace..

10 ulasan:

  1. wahh,,cantik permandangan tu,,untung lerr

    BalasPadam
  2. Asrama saya ni pun dapat view cantik KLCC . sampai dah rasa bosan pandang KLCC tu .

    BalasPadam
  3. wah best nye boleh nampak klcc...
    mase i sekolah dulu time 60 earthhour,semue betenggek tepi koridor nk tengok klcc tutup lampu..

    BalasPadam
  4. cantik pemandangan...
    kawasan rumah gue gelap je..
    eghehhehhe

    BalasPadam
  5. @syakir rahman ; yeah!! memang terbaik~

    BalasPadam
  6. @ainie sempoy : hehe~ dah tak untung da..xdok situ da~

    BalasPadam
  7. @Fara Ahin Alias Ali ; haha~ samapi bosan dah??sebab ari2 tgk ..cer tengok kejap2 je..mesti x bosan~

    BalasPadam
  8. @Kitabudakbaik : tau xpe..ade gk tunggu arituh~~heheh

    BalasPadam
  9. mie : hehe~ pasang lampun lip lap la..baru ade cahaya`

    BalasPadam