Ahad, 6 Mei 2012

Rindu Kedah Baq Hang!

Seriously rindu giler kot kat Alor Setar, Kedah..dah lebih dua tahun kat sana..aku rindu nak makan kat kedai makan yang selalu aku lepak dengan kawan kawan aku "ABE"..yup...tuh la name kedai yang kitorang selalu lepak..rindu nak makan nasik kandaq kat Insaniah tuh..rindu nak lepak kat "I-CITY" versi kedah..rindu nak lepak dekat "cafe" kolej..hurmmm...T__T.


yang paling nostalgia..ececeh...nostalgia tuh...hari hari akan lalu sawah nih sebab nak ke kolej..:)..petang petang.. kalau rajin jalan jalan kat sawah...best woo...angin sawah..tapi biasenya tak rajin pon..asyik dengan laptop je kat dalam bilik..apa apa pon rindu kedah! 

3 ulasan:

  1. Teringin jugak nak p kedah sebab tengok kawan bergambar kat sawah padi macam best je.. Huhuhu.. Insya Allah tahun depan ke Penang--ada masa free akan ke Kedah..

    BalasPadam
  2. @Tieah Madian : hehe~ pergi la..best...makan2 pon murah jer~

    BalasPadam
  3. ce masuk banyak gambaq sawah sket.haha

    kan banyak gambaq lawa kat tepi sawah kan?

    BalasPadam