Sabtu, 12 Mei 2012

Suke Suke : Application kat Facebook nih kadang kadang..?

Application kat facebook kadang kadang annoying..tapi ade jugak application yang boleh sejuk kan hati yang tengah membara. bila bosan je..aku  try usha application kat facebook macam "Which Celebrity you look like?"..walaupon dah tahu jawapan yang dorang bagi tuh tak betul dan dalam pada masa yang sama memang sah sah tak sama!! *ape aku cakap nih??..tapi aku try jugak sebab tengah feeling feeling artis kan.


seriously nampak sangat tipu..Cam Gigandet tuh sah sah jauh lagi handsome..pastuh aku plak lagi la jauh lebih kiut dari die kan..kan??..ok..taxi plessss!!!! ( tak leh backspace sentence nih..terpaksa cut macam tuh je..abaikan ok )


"Which Troll Character are you?" ..selamba badak je die bagi crying guy...fuuuuuuuuu!!..kalau application celebrity kat atas tuh boleh la aku terima dengan hati terbuka..tapi yang nih..no no no.


ini satu lagi..application nih name die "Pekerjaan apa yang aku miliki 10 tahun kemudian?"..serious panjang giler nama application ..annoying je..tapi try jugak kan..ARSITEK?? arkitek la agaknya tuh..kalau ikut dunia realiti memang jauh menyimpang dari bidang aku..haha.


yang nih pulak " What your birthday says about you?"..benda benda macam nih memang lah takleh caya kan..tapi sekadar untuk suka suka ok lah kot..sebab ape??sebab banyak benor nipunye..die cakap aku nih "have the talent in music"..celah mana taktau..menyanyi?? sumbang kot..aku pernah record sore aku sendiri time nyanyi..serious aku tak nak dengar lagi..haha..kalau main music??instrument ape yang aku tau main??..gitar??no!...piano??no!..mungkin rekoder kot..haha..macam macam!

p/s : Korang korang yang forever alone macam aku nih boleh la try application nih kat facebook        untuk hilangkan rasa bosan! T__T.hohoho.

6 ulasan:

  1. lawak kot apps2 ni. tapi problem ah sebab kena approve apss dulu dop?

    BalasPadam
  2. dean : yup..tau xpe..sometimes kalau tenet siput je..xleh nak maen~

    BalasPadam
  3. x suka la main app kat FB...penipu bebenor, hahahha~~~

    BalasPadam
  4. @kuronofu91 :memang kan..tapi kadang2 kelakat gak!haha`

    BalasPadam
  5. seronok ke?sy singgah sini.

    BalasPadam