Isnin, 2 April 2012

ZOO Negara [Part1]

Awal bulan january arituh aku pergi Kuala Lumpur Tower [Animal Zone] ! best la jugak. ade ular besor giler. yang herannya nampak macam dah mati je..sebab tak active langsung.. kenyang agaknya.LOL. tapi ZOO Negara lagi Double Cheese Burger Best sebab lagi happening. 

A picture from Mr.Goo ( google )

see?? what a big place right! and guess what?? yeahhh! dengan bangganya aku nak menyatakan disini kitorang berjaya takluki every single place. [jalan kaki ok ]. kitorang? yeahh. once again. kitorang means bukan sorang. aku pergi sana dengan member aku, Izudean. do click his name to visit his blog.

Admission Fee

kitorang amek package Rm25 tuh sebab include Insect Zoo dengan Taman Rama Rama Sekali.kitorang gerak awal pagi and sampai sana dalam pukul 11 pagi. we were so lucky sebab time tuh ade Multi-Animal Show. Actually, that was my first time tengok Animal Show. kesian kan. haha. 


Every day ade Multi- Animal Show. kalau pagi Start at 1100hrs, kalau petang plak jam 1500hrs. tapi hari jumaat ade satu session je Pukul 1530hrs.


tak sangka ramai orang yang datang. maybe sebab hujung minggu kot.

Sea Lion

yang paling meriah. Persembahan Sea Lion nih. Kelakar giler. time tepuk tepuk tangan yang paling tak leh blah. cute giler. banyak lagi sebenarnya gambar gambar yang kitorang snap tapi malangnya semua gambar kat member aku.. nak kene tunggu die emailkan. so..kalau korang nak tengok lagi kenelah tunggu Part 2. ahaks.

6 ulasan:

  1. nur kiasatina : yup! memang best pon! nanti ajak la kawan pergi sana~

    BalasPadam
  2. lame dah aku tak singgah zoo. pak rimau sehat? hua

    BalasPadam
  3. rapunzel cikilolo : pak rimau tido la time pergi arituh..hehe

    BalasPadam
  4. fyzaishak : yup!! seronok lorh~

    BalasPadam