Rabu, 4 April 2012

Thank You Friend!

makan malam dah pon selesai beberapa jam lepas. tapi tak boleh update entry tadi sebab sistem penghadaman tak mengizinkan lagi. sekarang baru boleh update. kih kih kih. so, this time bukan entry pasal makan yer. tapi pasal Pemberian Seorang Kawan Kepada Kawannya. bukanlah pemberian Hati dan Perasaan.  ececeh. *macam entry jiwang je.

sudah! sudah! cukup cukuplah merapu.actually, aku nak share dengan korang Pasal Gift yang aku dapat daripada kawan aku, die praktikal kat Tourism Malaysia, Putrajaya. 


thank you friend! kau dah tambah koleksi FM aku yang tak berapa nak banyak tuh. hehe.


i love malaysia too :P*alolololo very cute monkey.

p/s : thank you guys for supporting my blog. i have more than 1000 followers right now..speechless:)

6 ulasan:

  1. omak aiiii...ramai nya follower hang.....hebattttt

    BalasPadam
  2. My mom suka jugak dgn FM.. So, asal berkunjung ke tempat orang pasti belikan untuk emak.. Hehehe..

    BalasPadam
  3. kalau beli ni confirm mahal :)

    BalasPadam
  4. jebateja : huhu..tulah..x sngka bole sampai macam nih..

    BalasPadam
  5. tieah : arep pon baru nak start kumpul..best jgk kumpul nih..sebab ade kenangan lat tempat yg kite dah pergi~

    BalasPadam
  6. lisa : xtau lah! tourism malaysia punyer..hwhw

    BalasPadam