Selasa, 10 April 2012

Sambungan...End Lot Bistro & Cafe [Part2]

End Lot Bistro & Cafe [Part1]

ingat lagi tak entry End Lot Bistro Part 1? kalau tak pasti or tak pernah bace sila click link kat atas tuh..kalau dah bace baru korang tahu kenapa ada sambungan. kan aku ada cakap yang aku makan nasi putih je malam tuh. hipokrit giler. kalau makan nasi putih je memang kurus lah aku. kih kih. makanan kat end lot semua sedap sedap and boleh dikatakan quite murah.


Tom Yam Campur.


Telur Dadar.


Sup Tulang.


Kailan Ikan Masin. rasanya la. tak pasti.huhu


Ikan Siakap Masak Stim.

fuh! mengenyangkan dan semestinya lazat. teruja tak? kalau teruja, tunggu ape lagi...jom makan kat sini. jangan lupa ajak aku sekali.hehe.

8 ulasan:

  1. macam2 menu... mesti kekenyangan lepas makan...

    BalasPadam
  2. masz sidek : hehe...memang konyang~

    BalasPadam
  3. Kau makan semua ni ker ~ pengsan haha.
    Mesti kau sorokkan desertkan kan kan haha.

    BalasPadam
  4. mista panda : haha! mane ade..makan ngn family~

    BalasPadam
  5. Silap besar tol bukak blog arep mlm time perot tgh lapo.. Grrrr!!

    BalasPadam
  6. sedap. tergoda. terlioq.
    tapi...takboleh3, diet. :P

    BalasPadam
  7. Liyana Rahim : hehe~ pergi la makan..

    BalasPadam
  8. Niza Romli : diet pon diet jgk..sekali sekala makan besar ape salahnya~

    BalasPadam