Jumaat, 6 April 2012

OTWC [Old Town White Coffee]

blog aku nih dah jadi macam blog jalan jalan cari makan plak. ape tak nya asyik makan je kerja nya kan. so. untuk entry kali nih aku nak citer pasal OTWC. suke hati aku je abbreviation kan old town white coffee jadi OTWC. bukan apa nak bagi senang taip. korang pon tak yah baca panjang panjang. kan!.


ntah apa la nama makanan nih. aku tak sure plak.biasalah kan. nama makanan tak expert sangat.kalau suh telan laju je.


Old Town White Coffee-hazelnut


Nasi lemak with Fried Chicken.


fresh Orange.


and this is curry chicken.serious sedap.

thank you echa sebab sudi teman aku makan tadi. so, korang nih makan ape plak untuk dinner malam nih? cer share sikit.hehe :)

4 ulasan:

  1. tak prnah lagi singgah old town white coffe..wish could makan makan and lepak there someday :)

    BalasPadam
  2. syazwan : huuhu..singgah la kalau ade mase..memang sedap makanan die~

    BalasPadam
  3. rapunzel : sedap jugak tuh!! huuh

    BalasPadam