Khamis, 5 April 2012

mencekik di kala malam menjelma.

itulah tajuk filem terbaru aku. jangan lupe tonton filem ini di pawagam berdekatan dengan anda. meh aku kasi sinopsis citer nih. based on the true story. mengisahkan si gendut dengan perutnya yang semakin mengempis disebabkan kelaparan yang serius. si gendut mencari sesuap [dan dan sesuap je ]..maksud aku semangkuk meggi yang sangat sedap [mestilah sedap sebab aku yang masak] untuk dimakan dan akhirnya si gendut berjaya mengenyangkan perutnya dengan sebungkus meggi di kala malam menjelma. [hepi ending.].T.A.M.M.A.T.


best tak ending filem aku tuh. bagus kan.aku pun rase aku nih berbakat dalam pembikinan filem.agak agak boleh menang Filem Terbaik 2012???? *soalan mintak penampar kpop. oklah.dah malas nak melalut banyak banyak. nanti orang cakap aku kene sampuk plak.


air kosong. tapi gelas branded ok. jenama APPLE. korang ade?? 


butterscoth. yer. ini pon aku makan jugak.. kalau tak makan 2 jenis makanan pada waktu yang sama bukan aku lah tuh. kenyang weyh. walau pon makan maeggi tak macam makan pizza 3D and minum air kosong tak rasa macam minum air pepsi. pastuh makan Butterscotch tak macam makan buttercup.eh? kite kenelah bersyukur yer. orang lain kat luar sana tuh dapat makanan sebijik nasi pon dah kire nikmat. betul tak? 

14 ulasan:

  1. hahaha..kesian lapar ye ....

    BalasPadam
  2. tetiba makan meggi? haha

    rep.gmbar zoo tu aku xleh email lah..nati kalu mu mari upm mu copy lah yea.. minggu depan.free?

    BalasPadam
  3. hua hua. best makan megi tapi aku layan dengan nescefe :)

    BalasPadam
  4. hamboih cantik dia punya maggi,
    siapade telor :D

    BalasPadam
  5. bukan main pembikinan filem.. padahal pembikinan lemak tepu kat bdn.. wiwiiw.. jgn marah.. :p

    BalasPadam
  6. dean : haha! oh.gambar tuh mesti berat sgt punyer la.oklah kalau aku free nnti aku g sana.huhu :P xsure la lagi dean..pape aku inform~

    BalasPadam
  7. rapuzel cikilolo : xleh nak layan nescafe nanti x tido plak..haha~

    BalasPadam
  8. ryu : haha! tuh je yg boleh dijadikan lauknye..

    BalasPadam
  9. dyla : tau xpe..pembikinan lemak tepu yg berjaya! kih kih kih~

    BalasPadam
  10. Edy Fee : haha! xde lewat sgt..makan nih kul 10 lebih! haha~

    BalasPadam
  11. maggi itu kelihatan sangat sedap bila sedang lapar..

    ishhh...

    BalasPadam
  12. cik violet.luqman pon rse lpr bile tgk nih..hehe

    BalasPadam