Rabu, 11 April 2012

Lepaking [ Jusco Maluri ]

sebenarnya arini langsung tade ape ape aktiviti yang dirancang tapi tibe tibe plak dapat call dari housemate mintak duit rumah sewa, terpaksa lah keluar sebab nak bank in kan duit rumah sewa. alang alang dah kuar tuh pergi lah jalan jalan sama. mula mula ke area Sogo tapi bosan lah pulak. last last Jusco Maluri je aku lepak.hoho.


Black Pepper Whole Leg.

Lepak je kat Jusco tapi makannya kat rumah jugak. makan Black Pepper Whole Leg. boleh tahan jugak rase die. murah pon murah jugak. RM3.90 je.


Orange Twister.


kaya plus Pandan Ball.

Time nak balik jusco tadi aku terserempak dengan gerai nih. dan disaat itu jugaklah..nafsu membuak buak suruh beli. and taraaaaaa..yup aku beli 10 Biji RM3.00. semua pasal makanan je kan. aku pergi jusco bukan sebab makanan je ok. aku beli nih.


Rexona Men.

yup. it is a must for everyone to have this!! maksud aku deadoran. tak semestinya Rexona.kalau takde nih tak confident nak kuar rumah.haha.


Adidas [ Pure Game ]

Disebabkan tak menang GA yang hadiahnya Perfume, jadi aku pon belilah adidas nih. tak mahal pon tapi yang penting bau die lazat..umphhh..! by the way, tak sabar nak mulakan kehidupan ber career.. hehe :) wish me luck.peace.


14 ulasan:

  1. murah jgk ayam tu ye..anyway,slmt bkerja..

    BalasPadam
  2. yup murah! besar plak tuh,,tq syu`

    BalasPadam
  3. ahakz.....kono beli minyak wangi gak ni....ahakz......

    BalasPadam
  4. alahai , lapar ar macam nih , ngeh3 ,

    BalasPadam
  5. jebateja ; yup!beli jgn x beli~

    BalasPadam
  6. shafiq : haha~ lapar makan la..jgn biarkan perut anda menangis!hehe

    BalasPadam
  7. Luqman! Jom koin segmen ni! Cepat2 sebelum kehabisan stok!
    http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-bloglist-cun-kacak-dan.html

    BalasPadam
  8. oh.xfree lah esok..ok2
    btw.good luck :)

    BalasPadam
  9. wahh syok la mkn ayam..
    thanks dtg lawat iGossip.

    BalasPadam