Rabu, 4 April 2012

Kentucky Fried Chicken [Breaklunch]

Harini. breakfast dengan Lunch aku kat KFC taman pertama. tension aku makan kat sana.kalau tahu baik aku take away balik makan kat rumah. ingatkan kalau makan kat sana. tenanglah cikit sebab normally aku tengok tak ramai orang.tapi arini lain plak citer nya.budak budak ramai giler. pastuh menjerit terlolong. main kejar kejar pusing satu KFC. nasib baik mak ayah dorang ade..kalau tak memang aku lenyek lenyek dorang sume jadi macam mashed potato. pffttt!


dinner plate. ini kire macam cover untuk pagi sekali sebab breakfast tak makan ape ape. *cakap je kau makan banyak arep.takyah nak explain panjang panjang.


refreshing. sejuk anak tekak minum pepsi.


motif giler ambik sos banyak banyak kan. bukan semua aku makan pon. membazir je.pape pon. followers blog arepnakbebel.com sekarang dah 999. sapelah yang akan jadi follower yang ke 1000. tak sabor nak tgk.hehe :) wink wink.

15 ulasan:

  1. tetiba rase lapar pulak tgk kfc niii.. ;p

    BalasPadam
  2. haha , sekarang ni follower dah capai 1001 dah pun ,

    BalasPadam
  3. hoho..untg laah mkn kfc..heee :DD
    nti nk mkn jgk lahh~
    rindu pulak dgn ayam snack plate.AHAHAH

    btw..sln yg awk tnye kat ntry sye.
    birthday sye lmbt lagi..9.5 :DD

    BalasPadam
  4. Iza Soo-Yun : jom la g kfc~~ hehe~

    BalasPadam
  5. shafiq : aah! baru perasan hehe~

    BalasPadam
  6. puteri diyana : hehe~ lambat lagi birthday yer!! mude lagi la nih..kih kih kih~

    BalasPadam
  7. little Ah moi : hehe~ jgn tergoda!!tutup mate cepat~

    BalasPadam
  8. lapo keepsi plak nengok gambo ko ni luqman.. jiwa kaco.. ticer tgh diet pon tak senang duduk.. kakakakak.. anyway, nice pictures u have here.. pandai luqman amek gambo.. :)

    BalasPadam
  9. ticer : haha..thnx ticer..luqman men snap snap je..:P

    BalasPadam
  10. aiseh baca entry ni tgh2 mlm lapo la pulakk!

    BalasPadam
  11. Ayam kfc r.. Yummy!!! Bagus kfc situ kasi pinggan.. Kat tempat sy dorang kasi dalam kertas tu.. Macam nak tak away.. Malas nak cuci pinggan lettuuwwwwwwwww..

    *Dah follow

    BalasPadam
  12. jahahhaa..mude laa sgt..
    ase cm dah tuelaahh

    BalasPadam
  13. Dah lah tengah lapar ni. Kejam2 haha

    BalasPadam
  14. amirah jafri : hhaha..jom pergi ke kfc berdekatan..bole la makan nih..

    BalasPadam