Selasa, 3 April 2012

Hari Raya [Satay]

By luqman zakaria  |  23:50 12 comments

teringat plak kat Satay. sedapnya. kene tunggu raya baru boleh makan. sebab? ye la. time raya mesti buat punyer la. tak nak makan kat kedai. nak masakan ibu. barulah umphhhhh. betul tak? tahun lepas punyer raya kitorang ada buat satay sebab ada tempahan. 


sesi potong memotong bawang. for sure bukan aku yang buat lah kan.


sape yang nak exercise bagi ade muscle kat lengan tuh boleh goreng kacang..lenguh tau ..*Bajet aku plak yang goreng kacang nih. lol.


aktiviti nih pon tak kurang hebatnya. bayangkan beribu ribu cucuk nak kene buat..boleh meleleh air liur. * ini aku tak bohong.memang penat buat cucuk cucuk T_T.


part yang paling seronok bila buat satay nih. bila dah siap everything. tunggu nak ngap je! hehe :)

p/s : I do have a FAN PAGE on Facebook .if you are willing to take a look and LIKE the page..you can just click the link below.

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

12 ulasan:

  1. jadi lapar la pulak tengok satay malm2 ni :0

    BalasPadam
  2. perghhhh kalau buat sndiri kompommm lagi sedappp kan.. nak nak pulak air tangan ibu sendiri..

    BalasPadam
  3. mak dara : betul betul..masak la ape2 pon..kalau air tangan ibu mesti sedap!

    BalasPadam
  4. nak makan satey jugaaakkk!!!hehe

    BalasPadam
  5. edy zaidi : bole2..satay kajang..kamu belanje..haha~

    BalasPadam
  6. pergh!buat satay sendiri?
    wow..so awesome! :D

    nice entry.!

    BalasPadam
  7. dah lame x makan sate ... teringin gile pulak lepas tgk pic ni, uwaaa~~

    BalasPadam
  8. puteri diyana : haha~ bukan! mak yg wat..kalau sendiri..makan je reti..haha~

    BalasPadam
  9. pik velvet : hehe~ ape tunggu la..satay kajang la!haha~

    BalasPadam
  10. taw laa mak pun..i know laa.
    but..hbt laahh pndai buat stay..
    mstie lamakan buat satay?hoho :D

    BalasPadam
  11. puteri diyana : memang lame ..penat..haha~ :)

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP