Sabtu, 7 April 2012

End Lot Bistro & Cafe [part1]

By luqman zakaria  |  23:55 4 comments

mirror mirror on the wall! *muncungkan bibir bagi nampak cute cikit.dengan harapan mirror mirror tuh akan cakap " you are the cutest guy in the world". kih kih kih. aku tahu  intro entry nih boleh buat korang vomitt blood..tapi biasalah,tak ramai yang boleh terima kebenaran. haha. okbai.



abaikan intro ikan kerapu di atas.aku nak tanye korang. pernah datang sini [ End Lot Bistro & Cafe ] tak? kalau tak pernah datang, korang wajib baca entry nih sampai abes sebab berkemungkinan besar korang akan rasa teruja.


kita mulakan dengan menu. jangan menilai menu dari rupa parasnya ok. nampak macam biase biase je tapi bila korang baca menu tuh..korang akan mula menangis dan mata korang akan mengalirkan darah dan korang akan..... *erm..rase macam over plak padahal menu je pon.


apple juice dan....


yup. segelas apple juice dan sepinggan nasi. itu je la makan malam aku untuk malam nih. on diet la katakan.haha.ok.aku tahu susah untuk korang percaya. aku pon macam tak percaya sebab memang pelik la kalau aku, luqman zakaria, makan nih je.so. apa lagi yang aku makan kat sini??adakah ianya menjadi tanda tanya buat korang?? kalau nak tahu sila tunggu PART 2. hehe. * macam lah korang nak tahu kan.T__T.

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

4 ulasan:

  1. diet? jap..jap.. ni makan malam kul berapa ni. kalau lewat2 makan nasi nanti diet tak menjadi. tambahlah lauk ayam...baru sedap. he..he..

    BalasPadam
  2. LAB : haha..x diet la akak~ tungggu part2 baru tau diet ke tak.kihkih!

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP