Jumaat, 2 Mac 2012

Steamboat di D'saji Restaurant Menara Alor Setar


Steamboat di D'saji Restaurant Menara Alor Setar | Seminggu bertenggek kat alor setar. kinda boreddddd! Nampak tak tahap kebosanan yang aku alami sepanjang berada kat kedah but somehow, ada jugak la aktiviti aktiviti yang boleh dibuat terutama sekali kalau bab bab makanan! Berbaloi oi oi oi sebab makanan kat kedah nih murah murah.

Walaupon tujuan aku sedikit menyimpang dari tujuan sebenar tapi kira oklah aku dapat habiskan masa dengan kawan2 yang dah lama sangat tak jumpa sambil menikmati Steamboat kat Menara Alor Setar. Tujuan sebenar balik semula ke Alor setar sebab kitorang perlu settle kan report and presentation and Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. cakap pasal Steamboat nih, seriously tak rugi kalau korang pergi try steamboat kat Menara Alor setar.


Steamboat - RM29
Continental Buffet - RM38
Buffet Hi-Tea - RM12
-HARGA PROMOSI -

Manyak mulah weh! tak rugi kalau pegi. Haritu time kitorang pergi, dorang just ade Steamboat je. tapi cun lah memang kenyang macam apa ntah makan tak ingat dunia


Ini baru cikit, ada banyak lagi tapi takde masa nak ambik semua. Masa yang ada digunakan untuk melantak!


Tengok reaksi mamat nih bila dapat makan banyak..ntah cukup ke tidak! tengok badan la kan! T__T. mata pon dah juling cikit! no komen.ape ape pon kalau korang rasa berminat nak torai! boleh la ajak kawan2 atau makwe ke pakwe ke..sape sape je la yang korang rase nak ajak.kalau tade teman ajak aku pon tape.hehehehe.

-SELAMAT MENCUBA-

17 ulasan:

  1. uiish..nak r g sini..tp kalo dibelanje org lagi best..hihi

    BalasPadam
  2. faa.rosli : kan..tp kalau kamu blanje sy lg best..

    BalasPadam
  3. nasib xsuka steamboat...kalau tak dah kompem cari petang ni..hehe

    BalasPadam
  4. niesa ; memang best pon..serious nih~

    BalasPadam
  5. uih xberasap ke menara tue???

    BalasPadam
  6. syira syah : hahah~ jom pergi makan~

    BalasPadam
  7. mawardi : xdelah..xberasap pon...lala~

    BalasPadam
  8. Salam kenal .... makan sedap OOooo tetapi kena kontrol jugalah ... (Elah engkau Benjy badan pun macam badak juga ... pandai je nasihat orang)

    BalasPadam
  9. @firdaus : salam kenal jgk..thnx singgah my blog!

    BalasPadam
  10. @firdaus : salam kenal jgk..thnx singgah my blog!

    BalasPadam
  11. benjy : kannn! muahahahha~ tak kisah la badan macam ape pon..yg penting hepi!

    BalasPadam
  12. kena booking dlu ka mcm mana?
    dok teringin gak nk p try.hehe

    BalasPadam
  13. @eija : time saya pergi aritu ...kitorang walk in je..

    BalasPadam