Jumaat, 2 Mac 2012

Steamboat [ D'saji Restaurant Menara Alor Setar ]

By luqman zakaria  |  08:38 17 comments

Seminggu bertenggek kat alor setar. kinda BOREDDDDDDDDDDDD!..nampak tak tahap kebosanan yang aku alami sepanjang berada kat kedah .T_T. But somehow, ade la jugak aktiviti aktiviti yang boleh dibuat terutama sekali kalau bab2 makanan !..berbaloi oi oi oi.. sebab makanan kat kedah nih murah murah OMG~

walaupon tujuan aku sedikit menyimpang dari tujuan sebenar tapi kire oklah aku dapat abeskan masa dengan kawan2 yang dah lama sangat tak jumpa sambil menikmati Steamboat kat Menara Alor Setar. tujuan sebenar balik semula ke Alor setar sebab kitorang perlu settle kan report and presentation and Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. cakap pasal Steamboat nih, seriously tak rugi kalau korang pergi try steamboat kat Menara Alor setar.



Steamboat - RM29
Continental Buffet - RM38
Buffet Hi-Tea - RM12
-HARGA PROMOSI -

manyak mulah weh! tak lugi kalau pegi. aritu time kitorang pergi, dorang just ade Steamboat je. tapi cun lah..memang kenyang macam ape ntah..makan tak ingat dunia dah..nama restoran tuh Restoran D'saji Skyview Menara Alor Setar.


ini baru cikit..ade banyak lagi tapi tade masa nak ambik semua..masa yang ada digunakan untuk melantak!!


tengok reaksi mamat nih bila dapat makan banyak..ntah cukup ke tidak! tengok badan la kan! T__T. mata pon dah juling cikit! no komen.ape ape pon kalau korang rasa berminat nak torai! boleh la ajak kawan2 atau makwe ke pakwe ke..sape sape je la yang korang rase nak ajak.kalau tade teman ajak aku pon tape.hehehehe.

-SELAMAT MENCUBA-

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

17 ulasan:

  1. uiish..nak r g sini..tp kalo dibelanje org lagi best..hihi

    BalasPadam
  2. faa.rosli : kan..tp kalau kamu blanje sy lg best..

    BalasPadam
  3. nasib xsuka steamboat...kalau tak dah kompem cari petang ni..hehe

    BalasPadam
  4. niesa ; memang best pon..serious nih~

    BalasPadam
  5. uih xberasap ke menara tue???

    BalasPadam
  6. syira syah : hahah~ jom pergi makan~

    BalasPadam
  7. mawardi : xdelah..xberasap pon...lala~

    BalasPadam
  8. Salam kenal .... makan sedap OOooo tetapi kena kontrol jugalah ... (Elah engkau Benjy badan pun macam badak juga ... pandai je nasihat orang)

    BalasPadam
  9. @firdaus : salam kenal jgk..thnx singgah my blog!

    BalasPadam
  10. @firdaus : salam kenal jgk..thnx singgah my blog!

    BalasPadam
  11. benjy : kannn! muahahahha~ tak kisah la badan macam ape pon..yg penting hepi!

    BalasPadam
  12. kena booking dlu ka mcm mana?
    dok teringin gak nk p try.hehe

    BalasPadam
  13. @eija : time saya pergi aritu ...kitorang walk in je..

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP