Selasa, 6 Mac 2012

mai mai nak habaq sat!

mai la sat.aku nak cheqita nih! hehe. cakap loghat kedah sikit.al maklumlah walaupon sekarang dah balik dari kedah. mood dia dok ada lagi nih. sebab?? sebab sabtu nih nak kene pergi sana balik. T__T MALASNYAAAAAA! tapi oklah. tak yah pergi kerja.hehe :P ( maaf bos!...kalau kalau die terbace la kan ).

time dok kat kedah arituh, member aku ade ajak pergi langkawi. tapi disebabkan oleh sebab sebab tertentu aku tak dapat join! sentap kejap! tapi takpelah! at least aku ade gak dapat habuan dari sana! apa lagi kalau bukan cokelat cokelat cokelat laaaa..Sodap weh! walau pon ade satu species cokelat yang sorang kasi kat aku tuh rase die pahit nak DEAD!.


pahit pahit pon aku telan jugak sebab last last rase die manis jugak!! ahakss~maaflah yer! aku lupe nak snap rupa cokelat tuh camne.bila dah abes ditelan baru teringat nak amik gambar tapi sudah terlambat T__T. perut yang kejam kan. selain dari cokelat nih! member aku ade kasi aku Daim! 


Daim memang sah sah la sedap kan! tapi yang satu lagi tuh "Nougat". Serious tak sodap! boleh patah gigi kalau makan! ape ape pon thanx guys sebab still ingat aku walau pon korang seronok seronok pergi sana pastuh tempek banyak banyak gambar kat FB nak kasi aku jeles! T__T.

17 ulasan:

  1. langawi dan cokelat memang tak boleh dipisahkan..hehe

    BalasPadam
  2. Daim dah sinonim dgn namanya...

    BalasPadam
  3. @saiazuan : betul betul!! heheh~

    BalasPadam
  4. waaaaa.. nak cekelattttt ><

    BalasPadam
  5. yad;z : alamak..dah abes la!!haha

    BalasPadam
  6. KSP : la!! nape??sedap ape cekelat~

    BalasPadam
  7. ya ALLAH...daim tu...sedapnyyaaa

    BalasPadam
  8. edy : sedap kn!! jom pergi langkawi beli byk2...edy belanje~

    BalasPadam
  9. salam..wah..tgk daim teringat langkawi..miss tht moment :(

    BalasPadam
  10. suzierahman : rindu yer.. p la lagi...heheh

    BalasPadam
  11. pegi langkawi takde coklat tak sah ler kan ;)

    BalasPadam