Isnin, 5 Mac 2012

Luas Luas Tapak Tangan, Luas Lagi tapak Pembinaan! muahahaha~

penat! letih! tired! exhaussssss....moto....hhahaahahaha...hahahahaha...hahahahaa..kelakar kan! ape? ape korang cakap? tak kelakar langsung? OK! FINEEEE!!!..*larik masuk bilik pastuh nangis dalam selimut...

Penat wehhhh! seriously aku cakap.arini first day aku start balik keja lepas seminggu membongkang kat umah!. kunci jam bagai!!! nk bangun awal cikit..katenya laaa...tapi bila dah bunyi..SNOOZEE...bunyi je...SNOOZEE...aleh aleh bangun macam biase jugak.. semangat nih pergi kerja sambil dengar lagu Mr.Saxobeat tapi sampai je office, rakan sekerja pulak Emergency leave, terpaksa lah cover balik semua kerja yang terbengkalai.penat siottt!  Membara jugak la dalam hati nih..kerja kerja yang ditinggalkan pulak bukannya aku biase buat. tapi xpe la, at least aku belajar benda baru arini. walaupon banyak benda yang tak diingini berlaku, NAMUN!!!! ade juga yang bole meyejukkan hati yang sedang membara nih!! TARAAAAAA~


Inilah benda yang boleh menyejukkan hati yang membara..."MAKANAN"...muahahahaha~tenkiu3 pada yang memberi makan kepada aku yang sememangnya hantu makan. aku nak ucapkan tenkiu jugak kat Claire Hong!!! sebab belanje aku makan  arituh! kenyang weh!! berbaloi oi oi oi~


tenkiu yer Claire..len kali kalau senang2..belanja la lagi..hehehe :) Tenkiu Daun Keladi~ 

4 ulasan:

  1. Ingatkan blog jalan jalan cari makan tadi hehe.

    BalasPadam
  2. dah lama xmakan western...tiba2 nak makan hari ni...hehe

    BalasPadam
  3. mohd : mungkin sebab entry byk pasal makanan je lately..heheh

    BalasPadam
  4. makan jgn x makan! belanje luqman sama~

    BalasPadam