Khamis, 29 Mac 2012

Kuala Lumpur Tower [ Animal Zone ]

Sesi Berkenalan dengan Haiwan Zoo.


ini gambar ape tatau..nak kata rabbit confirm bukan. tikus?? errr..tak kot.. nak suruh korang teka pon susah gak sebab gambar tak clear.


ini aku tau.monkey! monyet paling kiut kat dalam Animal Zone nih. kih kih kih.


ini penyu. eh? salah plak.. ini kekura lah..sekor tuh jantan and sekor lagi betina.. tak taulah betul ke tak..teka je..nak check jantina tak reti..wink wink..


besar kan..hari hari makan Mcd lah nih...sebab tuh debab T__T


comel tapi geli. memang tak la aku nak pegang benda comel yang pelik nih.

8 ulasan:

  1. hihi xmalu..geli rebit erk..

    BalasPadam
  2. arnab tu comey giler..msti bes pegang bulu dia, gebu je..

    BalasPadam
  3. suzie rahman : T__T rebbit comel tapi takleh nak nak pegang ..aishhh~!

    BalasPadam
  4. syhada : huhu~ gebu memang gebu..x geli ke??lololo~

    BalasPadam
  5. waahh..
    comelnyee beruk n arnab 2..
    cute laahh..ase nk bela je..haha
    :DDD

    BalasPadam
  6. puteri diyana :: hohoh! tgk kat zoo je bole la..nak bela..aiyoo...

    BalasPadam
  7. comel laa arnab tuh. heheheh

    BalasPadam