Isnin, 19 Mac 2012

Entry makan hati [padan muka kau]

aku adalah seorang yang sangat rajin. rajin online. rajin tido. rajin makan dan yang paling rajin. RAJIN melakukan sesuatu yang boleh mendatangkan kesan kekecewaan yang sangat mendalam. puiiihhh! aku suka mencuba sesuatu yang baru.ceh ceh ceh :

cik google image nye gambor.amek satu je.
1.Timeline.
eh,eh, timeline. cer try. cer try. dengan penuh rase semangat yang tidak mengenal erti penat. aku google cara cara camne nak tukar profile FB yang biase ke Timeline.gigih kan. bila dah berjaya. aku cam bangga lah sebab nya tak perlu nak tanya orang untuk buat benda tuh. just GOOGLE. * angkat kening sikit. [walaupon hakikatnya aku tanya member aku.muahaha].namun!!! manusia biase seperti aku nih mane pernah puas! APSAL TIMELINE NIH CAM %$(#*#(@ . tak best. tak best. belum sampai sejam guna timeline aku remove balik and tukarkan ke asal . tapi at the end , die automatically jadi Timeline balik walau pon aku dah try buang buat kali kedua.So, aku redha dan guna je TIMELINE. T__T.

ini pon google image jugak.2 je amek..hehe.
2.Fanpage.
aku ade blog. so.aku nak lah jugak ade fanpage kat FB. senang kalau ade update new entry. bole post kat fan page jer. tapi akibat kegatalan jari dan tahap IQ dan EQ yang sederhana nih aku telah melakukan sesuatu diluar jangkaan.  tanpa disengajakan aku telah MENUKARKAN PERSONAL PROFILE KEPADA FANPAGE!! yang mengakibatkan semua maklumat kat fb aku hilang. gambar! video!group dan sebagai bagai bagainya vanished!!! macam iklan sabun basuh kat tv3 tuh! aku terpaksa buat FB baru! T__T.

aku rase cukuplah due contoh kan. kalau banyak nanti boleh buat novel plak. sekarang nih tengah buat fb baru.kawan pon baru ade 4 orang. banyak benda nak kene buat nih :

1.nak add member member sekolah.
2.nak add member member kolej.
3.nak add group sahabat blogger.
4.nak add group blogger ping.
5.arghhh!! banyaknya yang nak kene add balik! 

silent :) peace

3 ulasan:

  1. haha...gatal tangan punya pasal ni...
    facebook jadi punah ranah akhirnya...

    BalasPadam
  2. sabar jela awk..huhu..anyway , done follow & komen my entry..hit me back..please visit & follow my blog..hit me back..tq =)

    BalasPadam