Rabu, 28 Mac 2012

CNY [Saloma Bistro And Theatre Restaurant]

1.CNY? Chinese New Year?????

yup! exactly. it is about chinese new year. korang tahu kan yang Chinese new year dah lame giler berlalu.kalau tak tau...pergi tengok kalendar.. tapi kenape aku still nak update pasal nih???jawapannya senang je..INI BLOG AKU..SUKA HATI AKU LA. hahahha.(saja gurau! jangan marah plak)..sebenarnye ini adalah entry "imbas kembali kenangan lalu" ..ade paham??

2.Saloma Bistro and Theatre Reastaurant?????mane satu kau nak citer nih??CNY ke saloma??hah??

isshh!! susah betul la korang nih..satu satu nak kene citer. macam nih!! on that day, kitorang ( staff opis & aku ) dijemput untuk join event CNY kat Saloma Bistro tuh..ececeh..bunyi macam orag penting kan. korang mesti dapat imaging macam mane environment majlis tuh kan..biaselah CNY..mesti banyak red colour..angpau..tarian naga and bla bla bla..banyak sangat nak citer tapi aku malas nak taip..so silalah lip lap lip lap kan mata korang sebab aku ade upload gambar kat entry nih untuk tontonan umum.


Saloma Bistro And Theatre Reastaurant


Tarian naga. aku lah yang kat dalam custome tuh. caye tak? ( sape caye confirm aku T__T ).


yi san. ( campuran sayur sayuran katenya ) mampu tengok je sebab aku takkan makan.


ini gambar penutup untuk entry nih. ramai kan orang.time nih kat dalam hall. banyak OMG (giler) booth makanan. so, aku lupekan camera dan dengan sepantas kilatnya aku.....

p/s : tiada sambungan untuk entry ini..ending die memang camtuh. peace :P

5 ulasan:

  1. liyana deli : jeles ?? hehe..arituh dapat angpau jgk tau..RM2!! HEHE

    BalasPadam
  2. tak da pantang klu pasal makanan kan...baguslah. ekeke

    BalasPadam
  3. NIZA ROMLI : sementara bole makan nih..makan la yer idok~

    BalasPadam
  4. terbaik la....panjang gle mee tu

    BalasPadam