Jumaat, 23 Mac 2012

Be red, Be Sexy Night

kecian aku! nih gara gara korang la.sepatutnya malam nih aku ade date dengan geng geng Girls Generation tapi terpaksa dibatalkan gara gara nak buat konsert kat KLCC demi peminat  peminat fantastic [FANATIK] OMG OMG dorang tuh. T__T ** tapi tape. aku tak kecewa sebab aku ade mase untuk blogwalking. ahakssss..bla bla bla..sebelum nih aku ade update entry Best Malam tuh! Aku Dapat Dua. korang ade bace tak? ape?tak bace? #hentak-kepala-korang-kat-meja-IKEA.

buffet timee! inilah saat saat yang aku paling teruja. sesi makan makan sampai kenyang. sapa makan banyak dielah juara. cer teka sape juara tuh? muahahaha. 

korang ade nampak tak ape yang aku nampak? haaa..banyak kan. macam macam ada. Tv LCD ade. Ipad ade. voucher penginapan ade. semua nya ade lah.

time nih ngah mengimbas kembali aktviti aktiviti yang pernah dibuat tahun lepas-2011-.

everything was great malam tuh.semua balik dengan senyuman yang melampau.hehe. semua seorang balik tanpa tangan kosong..tangan kiri ade hadiah..tangan kanan pon ade hadiah..anyway,im gonna miss them. :)

6 ulasan:

  1. ko dpt hadiah apa arep? takkan p isi prot je kot. heheh

    BalasPadam
  2. anat : ang pon x bace entry lepas aku kan! aku dapat la something..kalau nk tau bace entry llepas lepas aku..muahahha~

    BalasPadam
  3. best..lgi best klau dpt join

    BalasPadam
  4. banyak banyak pun, bagi la aku satu!.

    khkihkih.

    BalasPadam
  5. pendek kata, semuanya sexy2 belaka la malam tu? Aummm!

    BalasPadam