Ahad, 25 Mac 2012

BBQ Buffet dinner di Benteng Coffee House | Quality Hotel Kuala Lumpur


BBQ Buffet dinner di Benteng Coffee House | Quality Hotel Kuala Lumpur | Ehemm ehemm. amaran untuk readers, enrty nih banyak memaparkan gambar gambar yang boleh mengugat nafsu makan korang. 


Ini adalah antara kueh mueh yang ada time Buffet Dinner tuh. tengok lah quantity makanan yang aku amek. sikit kan. Almaklumlah banyak sangat makanan yang ada tak boleh la gejoloh sangat.Kalau amek banyak banyak nanti perut aku tak dapat nak rasa semua.


Puding nih heaven sangat. kalau boleh take away.confirm aku bawak tupperware dari rumah.hehe. sekarang pon aku masih terliur kat puding nih.


Dah name pon BBQ buffet kan. ini wajib ada.hehe. macam macam lah dorang sediakan. sausage, sotong, ketam, ikan, udang, steak, lamb semua ada la. Sauce pon macam macam jenis.


Dengan confidentnya aku nak bagitau, aku tak tau pon apa nama makanan yag kat dalam gambar nih. aku langsung tak sentuh. member aku je makan semua tuh. 

Aku nih kalau nampak benda yg ada sayuran memang takkan makan kecuali kalau rase dia macam ayam. haha


kebanyakan makanan makanan kat atas tuh semuanya memboyotkan tapi yang nih lain sikit. aku kan pengamalkan pemakanan yang sihat. haha. Satu lagi pembohongan dilemparkan. lol


Last but not least,  aiskrim nih last last kitorang makan.kalau makan awal awal rasa muak plak kan. kenyang giler. balik balik mata putih je..haha. tapikan tak lengkap plak entry nih kalau tak semakkan gambar sendiri..hehee.

17 ulasan:

  1. Done follow here...^_^

    Rasa macam nak masak banyak2 pulak..haha

    BalasPadam
  2. mmg kompem boyot seminggu ni...hehe

    BalasPadam
  3. Perggghhhh..mknan xingat dunia...fuhhhh...hotel mana tu

    BalasPadam
  4. yg seafood tu siyes aku tertarik..perghhh

    BalasPadam
  5. weeeweiiit... makan denagn awek. :)
    heheheheh

    BalasPadam
  6. muhammad aliff :

    thnx follow! done follow urs as well!
    masak byk2 pas sini sikit~

    BalasPadam
  7. kamaruddin : sesi semua orang suke..kan!!huhu

    BalasPadam
  8. edy zaidi : haha! tau xpe..kihkih~

    BalasPadam
  9. faiz fakhirin :

    mane ade xingat..ingat lagi la..haha

    BalasPadam
  10. ZD : ngidam tuh...jom beli ABC~

    BalasPadam