Ahad, 25 Mac 2012

Bbq Buffet Dinner [ sesi memboyotkan perut ]

ehemm..ehemm..amaran untuk readers, enrty nih banyak memaparkan gambar gambar yang boleh mengugat nafsu ( makan ) korang. bukan nafsu lain ok. dalam entry Be Red, Be Sexy Night aku ade citer pasal kemeriahan malam yg wink wink tuh and dalam entry seronok malam tuh aku dapat dua plak citer pasal lucky draw yang aku dapat. if korang baca dah semestinya korang akan tau lah ape yang aku dapat kan.salah satu nya BBQ buffet dinner kat Benteng Coffee House [Quality Hotel Kuala Lumpur]. oklah. no more bebelan. pictures will describe everything.ececeh.

sebelum tuh. aku nak cakap. gift voucher yang aku dapat actually for two person.so, aku ajak la kawan aku. kalau pergi sorang sorang rugilah kan.


ini adalah antara kueh mueh yang ada time Buffet Dinner tuh. tengok lah quantity makanan yang aku amek. sikit kan. almaklumlah banyak sangat makanan yang ada. xboleh la gejoloh sangat. kalau amek banyak banyak nanti perut aku tak dapat nak rase semua.


nasi beriani pon ade. sedap la jugak. yang penting lauk die ayam!!. ummpphhh..favorite :)


walaweh! puding nih heaven sangat. kalau boleh take away.confirm aku bawak tupperware dari rumah.hehe. sekarang pon aku masih terliur kat puding nih. T__T.


dah name pon BBQ buffet kan. ini wajib ade.hehe. macam macam lorh dorang sediakan. sausage, sotong, ketam, ikan, udang steak, lamb semua ade la. sauce pon macam macam jenis.so gooooood.


dengan confidentnya aku nak bagitau, aku tak tau pon ape nama makanan yag kat dalam gambar nih. aku langsung tak sentuh. member aku je makan semua tuh. aku nih kalau nampak benda yg berdaun ( sayuran ) memang takkan makan kecuali kalau rase die macam ayam. T__T.


ABC.lazat sehingga menjilat mangkuk. 


kebanyakana makanan makanan kat atas tuh semuanya memboyotkan tapi yang nih lain sikit. aku kan pengamalkan pemakanan yang sihat *tengok badan arr.


last but not least...hehehe.. aiskrim nih last last kitorang makan.kalau makan awal awal rasa muak plak kan. kenyang giler. balik balik mata putih je..haha. tapikan tak lengkap plak entry nih kalau tak semakkan gambar sendiri..hehee.


haaaa..tudiaaa! barulah lengkap.. peace yorr..lepas abes bace entry nih..cepat cepat lah masok dapur and masak.ok??. ahaks~

17 ulasan:

  1. Done follow here...^_^

    Rasa macam nak masak banyak2 pulak..haha

    BalasPadam
  2. mmg kompem boyot seminggu ni...hehe

    BalasPadam
  3. Perggghhhh..mknan xingat dunia...fuhhhh...hotel mana tu

    BalasPadam
  4. yg seafood tu siyes aku tertarik..perghhh

    BalasPadam
  5. weeeweiiit... makan denagn awek. :)
    heheheheh

    BalasPadam
  6. muhammad aliff :

    thnx follow! done follow urs as well!
    masak byk2 pas sini sikit~

    BalasPadam
  7. kamaruddin : sesi semua orang suke..kan!!huhu

    BalasPadam
  8. edy zaidi : haha! tau xpe..kihkih~

    BalasPadam
  9. faiz fakhirin :

    mane ade xingat..ingat lagi la..haha

    BalasPadam
  10. ZD : ngidam tuh...jom beli ABC~

    BalasPadam