Ahad, 4 Mac 2012

Ayamazz Roti Impit


Ayamazz Roti Impit  | OMG! baru tahu lah weyh~ ingatkan Ayamazz Roti Impit nih sekadar business kecil kecilan je but it is actually wholly owned subsidiary company of its ultimate holding company KFC Holdings (Malaysia) Bhd, which is a company listed in Bursa Malaysia. wah! bukan calang calang nih! persoalannya sekarang nih. korang pernah try tak makan Ayamazz Roti impit? mesti pernah kan! aku je yang noob sebab baru figure out pasal makanan yang sedap nih. kesian kan.

So anyway, Ayamazz Roti Impit nih ada  4 jenis, ade original, cheese, black pepper dan juga mushroom. Aku dapat tahu pasal roti impit nih pon sebab member kolej aku.  Dorang buat part time kat tesco jual roti impit yang walawehh sedap nih. tak cayer tengok lah sendiri. kalau nak rasa Roti impit nih kenelah beli kan. Aku mampu bagi korang tengok gambar je. hehehe.


Time nih aku order cheese punya. Banyak giler cheese! memang sedap. kalau korang ada ternampak gerai yang terpampang besar tulis AYAMAZZ ROTI IMPIT cepat cepat la serbu. Memang tak rugi!hehe.


sekiranya korang nak tahu lebih lanjut lagi pasal Ayamazz Roti Impit nih bolehlah ringan ringan kan jari anda tuh untuk melayari laman sesawang dorang. klik link kat bawah kalau nak terjah!

"The best frank buns or nothing"

26 ulasan:

  1. Ayamazz roti impit?...
    Tak pernah try lagi tu...boleh try jugak skali..
    ;)

    BalasPadam
  2. eh pagi2 ni buat makinlapar lak,
    nak jumpa mane la mnde tu kat tempat ni,
    hee tapi nampak sangat lazat!

    BalasPadam
  3. dah lama ade kat kampus , sampai dah muak nak makan . heheh . "DD

    BalasPadam
  4. Aizat Shagiq : huhu :P try aje! sodap jugak nih~

    BalasPadam
  5. ahsfantasy24 :hehe :P yup..memang lazat..cheese tuh sedap...byk lak tuh!!heh

    BalasPadam
  6. first baca tajuk ayamazz teringat kt ayeem ayam..haha..

    BalasPadam
  7. firdaus : aah kn! dah lame x singgah blog die~

    BalasPadam
  8. YAHHHH.. mmg sodapppp!!

    terliuqq lak tgk...thnks follow..

    follow u back :)

    BalasPadam
  9. marliyaa Mk: HEHEHE..kan..kan..memang sodap;..

    BalasPadam
  10. ayarkk.. ini sungguh mengiurkan!

    BalasPadam
  11. tarak pernah dengar lg ini macam mknn woo

    BalasPadam
  12. zamani : hehehe..sgt mengiurkan kan~ jom torai!!

    BalasPadam
  13. lea : luqman pon baru jgk dengar..sebab tuh try! bole thn jgk la~

    BalasPadam
  14. waahhh tak pernah donga punn

    BalasPadam
  15. torai? torai blanjo? hahaha

    BalasPadam
  16. memang sedap neh!..ari2 makn mase study ...hahahaha...kt fakulti ade jual....keh3

    BalasPadam
  17. tak pernah try. where is it available?

    BalasPadam
  18. alamak.. tgk roti sebesar ni macam mengidam la plak.. haha..

    BalasPadam
  19. @lea comei : hehe~ kan~ tapi kat sesetengah university ade jual roti nih..

    BalasPadam
  20. @nur eyda :la yeke...luqman je la yg noob...x tau pasal nih!!haha~

    BalasPadam
  21. fifiey : tak sure plak luqmn..luqman beli nih time g tesco~

    BalasPadam
  22. yad'z : tak pernah??kene la try!!hehe

    BalasPadam
  23. radin87: amboi...sampai mengidam lak yer~!

    BalasPadam