Selasa, 14 Februari 2012

Seronok malam tuh! Aku dapat dua!

ehemm..ehemm..wahai warga bloggers,

Alahai.kan best kalau dapat stay kat  hotel mewah... tido beralaskan tilam empuk dan dibaluti oleh blanket yang tebal berudara kan "aircond" serta ditemani oleh lampu meja yang kalau kite bukak die menyala ala ala candle light dinner. 

angan angan aje la buat mase sekarang nih. nak tempah bilik hotel yang paling whateva pon x mampu. tapi mimpi ku bukan lagi sekadar mimpi...mimpiku kini menjadi realiti. ( tak sangka aku boleh buat ayat sasterawan macam nih ).hehe.


bla..bla..bla..bla...

sebenarnya aku nak cakap aku dapat voucher "Stay 2D1N stay at Renaissance Hotel" .tak sure lah plak wape star Hotel nih..tapi yang penting aku dapat free kan..amek je la..rezeki jangan ditolak..betul tak?


actually aku dapat voucher nih time annual dinner tahun lepas. Hadiah Lucky Draw. Semua staff dapat pergi bercuti.dapat pergi grand borneo, sipadan, cameron and banyak lagi la. Setiap orang dapat 2 hadiah. Lagi satu hadiah lucky draw, aku dapat "Buffet Dinner at Quality Hotel " Cool kan!!


nampak tak tuh??? For Two Person ok!! tak tau nak g ngan sape..hurmmmmmm....

10 ulasan:

  1. Untungnya anual dinner kau dapat hadiah camni.
    Jangan kau dapat bilik yang berhantu sudah lagi-lagi tingkat teratas :)

    BalasPadam
  2. amboi..dapat voucher hotel gak...mantap

    BalasPadam
  3. best la dapat voucher tu
    hotel tu menarik


    P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

    BalasPadam
  4. ajak kite pun boleyh g makn..nyum2...hahahaha

    BalasPadam
  5. duniafiq :untung la jgk..orang dah bagi kan..terima lah dengan ikhls!hehe

    BalasPadam