Ahad, 12 Februari 2012

Aku suke sangat kat kau! Ehem Ehem.

Adui. rasa macam "skeleton" jari aku nih bunyi kreekkk kroookk je. kenapalah agaknya.maybe sebab dah lame sangat tak update blog kot. perasaan teringin tuh memang la ade dalam hati nih.tapi mase untuk update plak tade.almaklumlah tengah praktikal. gigih sangat buat kerja sampai tade mase langsung nak update blog.( harap harap adelah bakal kak ipar or abg ipar bace statement last tuh..barulah ade chance nak kawen cepat ).okbai~

Aritu tetiber pulak rase pergelangan tangan aku nih kosong je. terdetik dalam hati nih nak pergi tengok tengok jam tangan.manelah tau ade yang berkenan ke. bole beli.so, aku pendekkan citer.ye..aku beli. bagi aku jam tangan yang aku beli nih sesuai je dengan aku.aku suke function die and nampak cantek.


sarcastic betul Hp aku! sepatutnya box tuh kaler merah..tapi bila snap pakai Hp aku terus kaler jadi lain...korang????sarcastic tuh ape cmne ek? by the way..cantek tak jam tangan aku yang paling latest nih?? walau pon.......sebelum nih pon mane pernah ade jam tangan..yang pernah aku pakai kalau tak silap beberapa tahun yang lalu.itu pon akak aku yang hadiahkan.bla..bla...bla..


see..tengok kaler kotak tuh..merah kan..i told youu..

5 ulasan:

  1. Ni kene buat tjuk.. Misi penyamaran warna sebuah kotak jam ni.. Wakakaka~

    BalasPadam
  2. Eh lupe nk komeng satu lg.. Cantik dah jam ni.. Jaga leklok k!

    BalasPadam
  3. woooo~~~

    i follow you...
    follow me back okey....

    BalasPadam