Sabtu, 2 April 2011

Treasure Hunt

20:36 10

Treasure Hunt | Seronok! That's the only word yang dapat digambarkan. Walaupon ada some of them said "ermm..biase biase je" tapi bagi aku, aktiviti tadi sangat menyeronokkan. Nothing much to say. Just nak share beberapa gambar yang aku sempat snap tadi.


tadi before start aktiviti, aku sempat snap gambar rumah nih.cantIk kan view. Rumah pon klasik je.


Awal awal pagi dah kena kumpul yer.huhu. Time nih semua muka cam apa ntah sebab mengantuk lagi.


Time nih seronok. Kitorang kena susun huruf tuh jadi perkataan "TEAM WORK".kecoh satu taman sebab susah nak buat. Mana tak susah kalau kene buat sambil tutup mata.


Bina bangunan menggunakan bahan terbuang! Ini je la yang mampu kami buat tapi explanation pasal bangunan yang direka memang best. 

At least we have fun kat sana and suprisingly dapat markah 83 untuk rekaan dan explanation yang bagai bagai.hehe.


Semua dah penat. Kumpulan kami tak menang tempat pertama tapi thank god sebab kitorang boleh habiskan semua klu yang diberikan. Ada jugak group yang tak sempat nak habiskan semua and dorang kena denda nyanyi lagu kat depan semua orang sambil buat gaya.hehehe.


dorang memang sporting kan.

p/s : penatttttttttttttttttt~