Sabtu, 24 Disember 2011

Strawberry Park Resort Cameron Highlands

By luqman zakaria  |  23:58 2 comments

Strawberry Park Resort! walaweeehh! cun abes scenery kat sana! dengan bangunan yang ala ala english style. Everything is perfect. kebanyakan orang yang berkunjung ke Cameron Highlands akan menginap di Strawberry Park Resort sebab kedudukannya jauh dari bandar and tinggi di atas bukit, walau pon sekarang ini ramai yang cakap  cuaca disana tak sejuk macam dulu but still considered ok bg aku.



sekarang percaya tak cakap aku.cun kan view kat sini.aku snap time pagi pagi before gerak ke penang.seriously memang seronok stay kat sini even for one night only. breakfast yang dorang sediakan pon yummylicious. macam macam pilihan ade sampai terlupe nak snap gambar.hehe.




if aku tak silap bilik yang aku stay nih dorang panggil studio room.Nice kan.kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal Strawberry Park resort KLIK SINI .ok la guys.untuk entry kali nih aku just update pasal one thing je sebab malas nak taip2.hehe.so, for the next entry aku akan story pasal Orang Utan plak.

Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

2 ulasan:

  1. nampak seronok! ah, nk strawberry2!

    BalasPadam
  2. memang seronok! nak strawberry?? jom g cameron!!hehe

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP