Sabtu, 24 Disember 2011

Strawberry Park Resort Cameron Highlands


Strawberry Park Resort Cameron Highlands | Walaweeehh! cun abes scenery kat sana! dengan bangunan yang ala ala english style. Everything is perfect. kebanyakan orang yang berkunjung ke Cameron Highlands akan menginap di Strawberry Park Resort sebab kedudukannya jauh dari bandar and tinggi di atas bukit, walau pon sekarang ini ramai yang cakap  cuaca disana tak sejuk macam dulu but still considered ok bg aku.


Sekarang percaya tak cakap aku. Cantik kan view kat sini. Aku snap time pagi pagi before gerak ke penang. Seriously memang seronok stay kat sini even for one night only.

Breakfast yang dorang sediakan pon yummylicious. macam macam pilihan ada sampai terlupa nak snap gambar.hehe.


Kalau aku tak silap, bilik yang aku stay nih dorang panggil studio room. Nice kan. Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal Strawberry Park resort KLIK SINI . Ok la guys, untuk entry kali nih aku just update pasal hotel ini sahaja.  For the next entry aku akan ceritakan pasal Orang Utan plak.

2 ulasan:

  1. nampak seronok! ah, nk strawberry2!

    BalasPadam
  2. memang seronok! nak strawberry?? jom g cameron!!hehe

    BalasPadam