Isnin, 19 Disember 2011

Strawberry Farm + Tea Plantation

By luqman zakaria  |  20:07 4 comments

hye guys..korang still ingat lagi entry Cuti Cuti Malaysia Part 1 ?? atau sengaja buat buat tak ingat..atau pon jugak belum lagi bace.so, tunggu ape lagi..click je link tuh and bace lah..huuhu.untuk entry kali nih aku nak sambung lagi journey kitorang ke Cameron Highlands. Dalam entry yang lepas, tempat terakhir yang aku pergi adelah Native Settlement. untuk entry kali nih aku nak bawak korang ke Ladang Strawberry di mane korang boleh beli berbakul bakul Strawberry.


Yummy tak? merah mak ngah kaler die.hoho.

setiap barangan dan juga makanan di sini berasaskan strawberry, contohnya macam aiskrim strawberry, bantal strawberry..bla bla bla..kami singgah kat ladang strawberry tak lame sangat sebab excited nak pergi ke Tea Plantation pulak.


cer tengok ladang teh nih.. macam carpet pon ade kan..


kitorang jugak sempat ke Sungei Palas Tea Centre di mana korang boleh beli Teh pelbagai jenis dengan harga yang berpatutan.


Author: luqman zakaria

Hello, My name is luqman zakaria and i am the author/writer of this blog. If you have any enquiries, feel free to contact me via email que_man91@yahoo.com or you can reach me thru facebook and instagram. Thank you and have a pleasant day.

4 ulasan:

  1. Ouhhh, bestnyaaaaaaaa :D Dah lama tak makan strawberi :P

    BalasPadam
  2. nom nom nom
    amboi2 diaaaa.. p cameron tak ajak aku!
    strawberry beli tak yg mcm aku kirim? hehehehe

    BalasPadam
  3. Akmal Khalidah : ape lagi ..jom la g cameron beli strawbeeri and makan puas2 ..hehehe

    BalasPadam
  4. Anat : memang tamao ajak ang..ang pon x ajak aku time p bercuti aituh ..T_T..

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 LUQMAN ZAKARIA. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP