Sabtu, 24 Disember 2011

Butterfly Park + Cactus Point

sambungan lagi dari entry Strawberry Farm + Tea Plantation...

Butterfly Park


aku amek satu gambar rama rama je kat sini.kalau amek banyak pon same je.tak syok sangat butterfly park nih sebab rama rama tak banyak.


Gambar scorpion nih aku snap time kat Butterfly Park juga! bukan rama rama jer yang ade kat sini.selain dari scorpion, aku dapat tengok leaf frog, tarantula etc...

Cactus Point



macam macam jenis cactus ade kat sini. tak sia sia datang sini..even tak beli ape ape pon still ok what sebab dapat tengok cactus yang pelik pelik!

8 ulasan:

  1. cantik2 pokok kaktus tu............

    BalasPadam
  2. Suka pegi tempat rama-rama tu !
    Scorpion tu menakutkannnnnnnn ~


    Latest Post:
    Memang sudah ditakdirkan untuk sementara.

    BalasPadam
  3. teringin nak pegi jugak..
    kaktus tersebut sangat lawa :)

    BalasPadam
  4. reza al razi : kan! memang cantik tapi kalau beli nak kene jaga plak! so..snap pic je!huhu!

    BalasPadam
  5. ahsfantasy : memang besh tp kalau rama rama semua besar gedabak ..dah x cantek dah! scary ade la!

    BalasPadam