Khamis, 25 Ogos 2011

typing error

typing error? korang pahamkan ape yang aku tulis! kalau tak paham google.malas nak terangkan panjang panjang sebab aku bukan translator sampingan.ok.korang pernah tak salah taip sesuatu perkataan?.MESTI PERNAH KAN.KALAU TAK PERNAH TUH, KAU BUKAN MANUSIA KOT.paham? kalau tak pernah typo pon.kau iyerkan je ok.


ohhh..typing error..ok ok.now i get it!!


YANG KAU DOK TANYE ORANG.KAU TUH PERNAH KE TAK HAH LUQMAN ZAKARIA?.mestilah pernah...ade tuh sampai blushing.merah pipi aku.MERAH KE?KULIT PON MACAM KUALI HANGIT.ok.ok.aku tipu.tak merah pon.tapi malu tuh ade la.sebab ape??malulah sebab kalau salah taip nih orang akan gelakkan kite.tapi kalau aku bace balik ape yang aku tulis tuh boleh buat aku gelak sampai terkeluar anak tekak.


hihihihiihihihh..kelakarnya kau..typing error..hihihihiihihhi

kat sini ade dua contoh typing error. contoh yang pertama.actually,based on my experience.aku log in facebook and then as usual,mesti nak up status bagai kan.sometimes tuh nak berak pon boleh cakap kat status kan.macam lah aku tak tahu korang nih.back to the real topic.aku dengan semangatnya nak update status pasal nasi kerabu.

"kejap lagi nak pergi bazaar ramadhan la.nak beli air oren dengan NASI KERABU"

sapatutnya status macam tuh la aku nak tulis kat facebook tapi sekali aku tertulis macam nih.

"kejap lagi nak pergi bazaar ramadhan la.nak beli air oren dengan NASI KERBAU"

haaaa, nampak tak typing error disitu kan,tapi nasib baik lah aku nih jenis yang baca dulu before post status,kalau tak memang banyaklah komen cerca mencerca dari sahabat handai facebook.aiyak..itu kesah aku.ade jugak member aku yang buat kesalahan yang sama,contohnya macam nak hantar mesej kat member member.

sepatutnya.

SALAM, kau watpe tuh?bile nak datang rumah.

jadinya macam nih.

SALMA,kau watpe tuh? bile nak datang rumah.

mesti member die pelik kan.salma mane lah kau nk mesej sebenarnya kan.haha.biasalah tuh. kesalahan insan bergelar manusia biasa.kalau korang plak.ade tak kejadian yang macam nih jadi kat korang semua.cer share sikit.

4 ulasan:

  1. shaluvly : heheh :P kesilapan technical la katekan!

    BalasPadam
  2. hahahaha. kalau salah tak membawa maksud lain okay lagi. tapi yg bawak mksd lain tu mmg buat gelak la.

    BalasPadam
  3. izzati liyana : kan! sebab tuh la arep gelak sakan jer bile ade typing error yang tibe2 kuar maksud laen!

    BalasPadam