Rabu, 24 Ogos 2011

kuey teow iman

KUEY TEOW IMAN.itulah nama kedai yang jadi pilihan kami ( sape kami tuh?? ) sebagai tempat berbuka puasa pada 23 August 2011.ceh ceh.siap bagi tarikh nih.untuk mengelakkan salah faham bagi orang yang tidak faham.ok.persoalannya kenapa aku capital letter kan KUEY TEOW IMAN tuh??agak agak korang kenape? cer teka cer teka.LETAK BESAR BESAR NAME KEDAI  DENGAN HARAPAN BILA TAUKE KEDAI KUEY TEOW IMAN TUH BACA, BELIAU AKAN BAGI AKU MAKAN PERCUMA KALAU AKU SINGGAH KEDAI TUH LAGI.boleh??


"bole la..bole la..bagi free sekali jer..pleaseeeeee! " kalau aku buat muke cute camni confirm boleh dapat makan percuma kat kedai tuh tiap tiap hari.


kalau sebut KUEY TEOW IMAN orang semua dah tahu makanan wajib yang perlu ada adalah char kuey teow la kan.aku nih bukanlah peminat fanatik char kuey teow.aku memang tak makan pon makanan pelik pelik nih.MAKANAN TUH KE ATAU AKU YANG PELIK? PLEASEEE JAWAB DENGAN IKHLAS.ape ape pon saksikan lah gambar gambar di bawah ini dengan kusyhuknya ok.


kat sana bukan ade benda alah yang berkaitan dengan KUEY TEOW je.makanan lain pon ade. macam kat atas nih nasi ayam.selain tuh, western food pon ade jugak.serious sedap sehingga tergugat iman kawan aku. NURUL AISHAH.*sengaja aku besarkan name kau chah.hahahaha.


fish and chip *entah betul ke tidak name die fish and chip.aku tibai je letak name.aku bukan mat salleh pon nak ingat ingat name makanan western T__T COVER MALU.


chicken chop! sedap weyh,seriously like OMG.



yang nih aku tak suka sangat kuah kacang die.tapi bole la.so so bunch.okbai.

kate makan kat KUEY TEOW IMAN.char kuey teow sepinggan pon tade kan kan kan.ade je gambar.malas nak letak.sebab aku tak suke.okbai.*serious aku anti benar dengan ayat *OKBAI*..tapi aku guna je.tak nak ditinggalkan arus pemodenan  yang kononnya moden sangat tuhh..okbai.T______T.

14 ulasan:

  1. hahaha.tulah
    cari gak mana gambar keuy teaw tiaw
    tp xde pun
    hehe

    BalasPadam
  2. Lepas ni kalo tauke kedai tu baca, kompem hang jadi duta Kuey Teow Iman.. HAHA


    MySuaraBlog: Awas Lelaki Berumur 15-25 Tahun

    BalasPadam
  3. heheheh.. masa mula2 perkataan okbai diperkenalkan MO pelik apala okbai ni dibaca terus bukan o.k bai..haha..lawak pulak..

    char koew teow sedap kot.. peberet MO lah dan apa sahaja makan berasaskan kow teow.. tengok kat dashboard pasal koew teow iman terus nak tekan laju2..nama kedai rupanya

    BalasPadam
  4. tiba2 nak makan sate malam ni...hehe

    BalasPadam
  5. char kuey teow kat shahab terbaekkkk...!

    rendoooooooo!

    BalasPadam
  6. lea isnawi : hehe :P taknak letak la.sebab x makan pon kuey teow tuh..ehehe

    BalasPadam
  7. zwan sabri :

    haha! aku jadi duta.aku ajak kau makan sekali..haha

    BalasPadam
  8. MO :

    huhu :P pasnih pon kalau ade nampak link pasal benda laen pon kat blog arepnakbebel nih klik la jugak yer!!

    BalasPadam
  9. edy zaidi : makan jangan x makan.hehehe:P

    BalasPadam
  10. cik pulau : hehe :P sabor sabor..nanti bebuka pergi la carik nanti..hehe

    BalasPadam
  11. arep yg pelik. haha. serius ni.

    dulu saya tak suka jugak kuey teow. sekarang ni suka gila gila gila. baru berjinak-jinak untuk makan kuey teow. char kuey teow gilaaa sedappp.

    BalasPadam
  12. izzati liyana :

    takpe la pelik pon! takleh nak makan.kalau kuey teow goreng bole mkan lagi..

    BalasPadam